Sayfa 142/1122 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    12.06'dan alınıp 14.8'li rakamlar ile elde edilen 3 aylık %25, yıllık %100 getirinin etkisi hep bunlar bahri...

Bu ne iyimserlik, ekonominin her türlü ırzına geçildi gerek populizm ile gerek din sömürüsü ile, bu forumda yakın geçmişe kadar rasyonel yorumlarına şahit olduğum sendeki bu naif yaklaşım beni şaşırtıyor ama dediğim gibi %25-%100 aklıma gelince anlayabiliyorum. Sadece eskisi gibi samimi olmuyor...

İp din sömürüsü yapıp ekonominin ırzına geçmek ve sonrasında asgari ücrete yapılan %50 lik zam ile koptu zaten...

Bu mantık o asgari ücrete gelecek sene tekrar %50 zam yaparsa şaşma bu arada... 7bin-8bin asgari ücretler hayal değil... Şimdiden bile alım gücünü artırmak muhabbeti ile bunun yolunu yapıyorlar... Ama daha alım gücü neye denir, reel ile nominal arasındaki fark nedir ondan bile bir haberler... İkinci bir artışın sadece sarmala bir tur daha bindireceğini bile görmüyorlar...

O yüzden mantıklı açıklama falan bunlar komik geliyor artık bana...
    Bahri'nin yumuşak karnı/korkusu "asgari ücrete zam gelmesi":-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    12.06'dan alınıp 14.8'li rakamlar ile elde edilen 3 aylık %25, yıllık %100 getirinin etkisi hep bunlar bahri...

Bu ne iyimserlik, ekonominin her türlü ırzına geçildi gerek populizm ile gerek din sömürüsü ile, bu forumda yakın geçmişe kadar rasyonel yorumlarına şahit olduğum sendeki bu naif yaklaşım beni şaşırtıyor ama dediğim gibi %25-%100 aklıma gelince anlayabiliyorum. Sadece eskisi gibi samimi olmuyor...

İp din sömürüsü yapıp ekonominin ırzına geçmek ve sonrasında asgari ücrete yapılan %50 lik zam ile koptu zaten...

Bu mantık o asgari ücrete gelecek sene tekrar %50 zam yaparsa şaşma bu arada... 7bin-8bin asgari ücretler hayal değil... Şimdiden bile alım gücünü artırmak muhabbeti ile bunun yolunu yapıyorlar... Ama daha alım gücü neye denir, reel ile nominal arasındaki fark nedir ondan bile bir haberler... İkinci bir artışın sadece sarmala bir tur daha bindireceğini bile görmüyorlar...

O yüzden mantıklı açıklama falan bunlar komik geliyor artık bana...
    Sevgili Dostum forumda en sevdiğim kişilerden birisin konut fiyatlarına göre hizmet ve ürünlere göre bikimim çöp olmuşken kkm den aldığım para devede kulak kalıyor para politikası etkinliğini kaybetmişken tüm sorunları alım gücünü sadece maaş artışı yaparak çözeceğini sanan sözde muhalif ekonomistlere olan tepki benim ki adım gibi eminim ki bu yapılırsa bugünleri mumla ararız dünyanın hiç bir yerinde enflasyonla mücadele sadece maaş artırarak çözülmez o zaman fed de faiz artışı yerine Amerikan hazinesi herkesin maaşına yüzde 10 zam yapsın olsun bitsin

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Sevgili Dostum forumda en sevdiğim kişilerden birisin konut fiyatlarına göre hizmet ve ürünlere göre bikimim çöp olmuşken kkm den aldığım para devede kulak kalıyor para politikası etkinliğini kaybetmişken tüm sorunları alım gücünü sadece maaş artışı yaparak çözeceğini sanan sözde muhalif ekonomistlere olan tepki benim ki adım gibi eminim ki bu yapılırsa bugünleri mumla ararız dünyanın hiç bir yerinde enflasyonla mücadele sadece maaş artırarak çözülmez o zaman fed de faiz artışı yerine Amerikan hazinesi herkesin maaşına yüzde 10 zam yapsın olsun bitsin
    Tr 'de faiz de artmıyor ?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4. Ziraat bankası

32 gün

TL

%17.15

5.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Ziraat bankası

32 gün

TL

%17.15
    tek amaç kredi faizlerinin artmasını engellemek bunun için kkm çok kritik öneme sahip

6. JPMorgan Avrupa Birliği'nin Rusya'dan petrol ithalatını hızla azaltması durumunda petrolün varil fiyatının 185 doları görebileceği tahminini yaptı
    https://t.co/ZdBhrNc4Tp

https://twitter.com/ForeksTurkey/sta..._vtaLLh_A&s=19

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    endeks uzun zaman sonra kızardı....

8. Türkiye, %52,4'lük tahmin ile IMF'nin yıl sonunda en yüksek enflasyon beklediği dördüncü ülke oldu. En yüksek enflasyon beklentisi % 500 ile Venezuela olarak belirlendi. Venezuela'nın ardından Sudan yüzde 244,4, Zimbabve yüzde 85,8 olarak sıralandı https://t.co/NFtNBYsKDk

https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...BlB6c279g&s=19

Sayfa 142/1122 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •