Ayrıca gözü emekli ,memur ,işçi maaş artışında olan Simitçi , Kahveci ,Gazozcu , Dondurmacı , fiyatlara şinanay çekme fırsatını bulamayacak kendilerine tutulan mikrofona ,"abi zararına satıyoruz , turan çarpsın sermayesini kurtarmıyor , veya abi bunlar dolarla geliyo hep zarar tarzında konuşmaya devam edeceklerdir .Son 50 yıldır olduğu gibi hep zararına çalışacaklardır.
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
bir aşkı besteledik ikimiz
çalındı söylendi de, bitti mi
kök topraktan ayrılamaz derdin
söküp attın mı yoksa sevgimi
gidiyorsun bir yabancı gibi
elinde paramparça anılar
bir yanda hiç yaşanmamış sanki
harcanan savrulan yıllar
hasret yakınca içini belki
gözlerinde bin pişmanlık seli
döneceksin ergeç bir gün geri
o eski sevgili gibi......
Şenes'lerin Fikret...
bu james webb başımıza türlü türlü işler açacak. demedi deme .... daha dünyada keşfedilmemişlikler öylece dururken , uzayı kurcalamak... kendi kendimize kaşınıyoruz...
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Bayram sadece emeklilere mi? Diğerlerinin başı kel mi?
![]()
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Gazeteci Rüstem Batum hakkında Cumhurbaşkanına hakaret suçlamasıyla açılan davanın 17. duruşması 41. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü.
Mahkeme heyeti, Batum un beraatına karar verdi. Batum hakkında şu sözleri nedeniyle dava açılmıştı: Cumhurbaşkanı denilen kişi gezi olaylarında 8 kişi vuruldu, adam çıktı şey dedi, ya emrini ben verdim dedi. Sokakta silahsız vatandaş vurmak suç kardeşim dünyanın her yerinde. Bir polis içeri mi girdi? Bundan gurur duyan bir bir adamı cumhurbaşkanı seçip oraya getirdiniz.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...t-etti-1927878
hawking'lerin stephen'ı da ikaz etti , aramayın , bulaşmayın , kurcalamayın , dikkati üzerimize çekmeyin diye. bu inat niye.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
şarkı çok yahşı Lucy abi
teşekkür ederik.
ceymis veb teleskobuyla akşam tül perde ardından ne zifaflar gözlüyodur o kuffar sen bilemen
şey mey hikaye yani uzay muzay
uzay dedin gi uzay heparı yı anıcan ..
fikir hazır gelceek işte bele
biz onu nereye yerleştiriceğmizi düşünece
hiçbi bi mantık kurmadan
3 Dene 1.5 litrelik alıp bayram yaparız derkenem, 3+1 aldık.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri