hiç de öyle değil dostum.... istanbulun çevresinde ne kadar çok tarım alanı var biliyor musun.... tarlaların çoğunda ekim dikim yapılıyor... çoğuda boş duruyor... İstanbul sadece SELİMPAŞA dan ibaret değil ki.... Hadımköy, arnavutköy, silivri, çatalca... buralarda sürüsüne bereket tarla var.... bina da yok şehirleşmede yok... çiftçi tarlayı boş bırakıyor...
olay sadece İstanbul ile sınırlı değil ki..... Türkiye nin her ilinde bu yapılmalı.... söyledim ya zaten... bunu takip edecek olan BELEDİYE ve DEVLET... mesela Tunceli buna güzel bir örnek.... yoksa ben ne yazsam cevap verecek kişiler mutlaka olacak![]()
djı burdan dönmeli artık yoğsam flaket....17,00dan sonra tepki olsun artık....
Vatandaşlığa uygun diyor sindoma abi vatandaşa uygun değil heralde bizim vatandaş çıkartıp 5 milyonu veremez,, şu konjonktürde 5 milyonu belki karı koca yüksek lisansını yabmış masterini amerikada tamamlamış yan dal uzmanı olmuş doktorlar belki alır, sıradan vatandaş yada sgk lı çalışan yada sıradan memur öğretmen alamaz.
Desene ülkeyi doyurmak yetmiyor bu binalara yeni gelenleri de biz besliycez![]()
Hamdım Piştim Yandım
ya bu aralik vadenin palasinin belasini versin ya,rakama bak alakaya maydonoz..srfsiz yukari giderken farki aç asagi inerken az tut..
Yer İmleri