Sayfa 779/1007 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 6,225 - 6,232 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Aslında şunu sorgulamak lazım... İstanbulun çevresi tarım arazisi dolu... Neden her şey 1000 km uzaktan geliyor. Biraz düşünmek lazım. Neden her şehir kendi meyve sebzesini üretmiyor. Neden devlet bunu akıl edemiyor yada bilerek akıl etmiyor
    Senin de Selimpaşa daki 4 dekar tarlana ömrünün sonuna kadar Miami de yaşayabileceğin parayı verselerdi
    Sen de , ben tarlamı satmam burada Türkiye'nin en iyi bamyası yetişiyor.
    ömrümün sonuna kadar elime dikenleri batarak belim bükülü bamya toplayacağım demezdin.

2.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Senin de Selimpaşa daki 4 dekar tarlana ömrünün sonuna kadar Miami de yaşayabileceğin parayı verselerdi
    Sen de , ben tarlamı satmam burada Türkiye'nin en iyi bamyası yetişiyor.
    ömrümün sonuna kadar elime dikenleri batarak belim bükülü bamya toplayacağım demezdin.
    hiç de öyle değil dostum.... istanbulun çevresinde ne kadar çok tarım alanı var biliyor musun.... tarlaların çoğunda ekim dikim yapılıyor... çoğuda boş duruyor... İstanbul sadece SELİMPAŞA dan ibaret değil ki.... Hadımköy, arnavutköy, silivri, çatalca... buralarda sürüsüne bereket tarla var.... bina da yok şehirleşmede yok... çiftçi tarlayı boş bırakıyor...
    olay sadece İstanbul ile sınırlı değil ki..... Türkiye nin her ilinde bu yapılmalı.... söyledim ya zaten... bunu takip edecek olan BELEDİYE ve DEVLET... mesela Tunceli buna güzel bir örnek.... yoksa ben ne yazsam cevap verecek kişiler mutlaka olacak

djı burdan dönmeli artık yoğsam flaket....17,00dan sonra tepki olsun artık....

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bak sana bir tüyo daha vereyim tarım konusunda kendinizi yormayın .
    keş paranın döndüğü her yerde bademcukler var.
    sadece eğlence sektöründe değiller .
    tek soru sor kendine neden bölgesel tarıma teşvik yapılmıyor , neden gübre teşviği yapılmıyor, neden mazot teşviği yapılmıyor ha bunları yapıp köylü ve aracı hala yüksek fiyatlar çekiyorsa git hesap sor.
    Ama yapmaz neden o tezgahtada onlar duruyor .
    sen hala limon tezgahındasın atı alan üsküdarı geçti bozkurt
    Nereye geçiyor o eskidendi, atı alan Üsküdara varmadan suyu biter.
    Bak bi tüyo da ben saa vereyim, en kötü tezgah bile tezgahsizlıktan iyidir, limon tezgahı deyip geçme, kimlerin gözü kaldı o tezgahta biliyon nu
    Hamdım Piştim Yandım

5. bak bozkurt senin tarımın bu binaların altında
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Vatandaşlığa uygun diyor sindoma abi vatandaşa uygun değil heralde bizim vatandaş çıkartıp 5 milyonu veremez,, şu konjonktürde 5 milyonu belki karı koca yüksek lisansını yabmış masterini amerikada tamamlamış yan dal uzmanı olmuş doktorlar belki alır, sıradan vatandaş yada sgk lı çalışan yada sıradan memur öğretmen alamaz.

Desene ülkeyi doyurmak yetmiyor bu binalara yeni gelenleri de biz besliycez
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Vatandaşlığa uygun diyor sindoma abi vatandaşa uygun değil heralde bizim vatandaş çıkartıp 5 milyonu veremez,, şu konjonktürde 5 milyonu belki karı koca yüksek lisansını yabmış masterini amerikada tamamlamış yan dal uzmanı olmuş doktorlar belki alır, sıradan vatandaş yada sgk lı çalışan yada sıradan memur öğretmen alamaz.

Desene ülkeyi doyurmak yetmiyor bu binalara yeni gelenleri de biz besliycez
    valla kim oy verdiyse o düşünsün...

bu fiyatlardan şikayet eden orta dar gelirliye acımıyorum...

kendi halkına konut yetmezken elin arabına peşkeş çekilen konutlar yüzünden bu haldeler...

8. ya bu aralik vadenin palasinin belasini versin ya,rakama bak alakaya maydonoz..srfsiz yukari giderken farki aç asagi inerken az tut..

Sayfa 779/1007 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •