ENSİA Başkanı Alper Kalaycı, sen son 20 yıldır hangi ülkede yaşıyorsun allahını seversen...
Olacak iş var, olmayacak iş var....
ENSİA Başkanı Alper Kalaycı, sen son 20 yıldır hangi ülkede yaşıyorsun allahını seversen...
Olacak iş var, olmayacak iş var....
Bu arada Ak yatırım salı almış. AKD’de yoktu, demek virman yaptılar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
"Su gibi olmalısın. Kırılmamak için bükül, düz olmak için eğril, dolmak için boşal, parçalan ki yenilen." Lao Tzu
Uzun zamandır akd 'deki gedik=deniz gayet aleni şekilde göstere göstere birlikte robot çalıştırıp takasta akbank portföy saklamaya gonderiyor. Yani satan yine akbank.
2 gün önceki mevzuya bakilırsa virman farklı kurum ile kendini gizlemeye başlamış. Fazla bir sonuç çıkarmaya gerek yok.
Şu 1 mayıs gelsin de önümüzü görelim. Bakalım Epdk yine bir tarafından formül mü uyduracak , botaş yeni müjde mi verecek....
Niye? Dünyada çeklerden başka enayi mi kalmadı?
Daha dur teiaş'ı özelleştireceğiz
https://www.dw.com/tr/dan%C4%B1%C5%9...nay/a-61062709
Bizim ....sizler bunu da duyurmaya gerek görmediler.
Alırken akenerji elektrik uretim a.ş. bizzat aliyor satarken akcez bagimsiz sirket.
Elektrik dağıtım sektörüne yatırım yapmaya karar veren Başkent Doğalgaz, Torunlar Enerji ile birlikte, ihale yoluyla satışa çıkan AKCEZ Enerji'yi satın almak üzere teklifte bulunduklarını açıkladı. Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illerinde faaliyet gösteren Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Sakarya Elektrik Perakende Satış A.Ş.'nin ana ortağı olan AKCEZ Enerji 2 milyon aboneye hizmet veriyor.
Firmadan KAP!a yapılan bildirimde şu bilgiler yer aldı:
"Şirketimiz Yönetim Kurulunun 21.04.2022 tarihli toplantısında; nakit varlıkların stratejik hedeflerimiz doğrultusunda kullanılması, doğal gaz dağıtım sektörünün yanı sıra elektrik dağıtım ve satış sektörlerinde de faaliyette bulunmanın yaratacağı sinerjiden yararlanılması amacıyla elektrik dağıtım ve satış sektörüne yatırım yapılmasına,
İki milyon abone ile Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illerinde faaliyet gösteren Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Sakarya Elektrik Perakende Satış A.Ş.'nin ana ortağı olan AKCEZ Enerji Yatırımları San.ve Tic.A.Ş.'nin paylarının alımı için, Şirketimiz payının %49'u aşmaması kaydıyla Torunlar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile birlikte müştereken teklif verilmesine karar verilmiş ve satın alma teklifi 22.04.2022 tarihinde gönderilmiştir."
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...gecti-10983150
Yer İmleri