Sayfa 784/1007 İlkİlk ... 284684734774782783784785786794834884 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 6,265 - 6,272 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bizde havayolları uçuyor onların hava yolları tahtaları neden uçmuyor .
    banklarının graflarına bakın onlarda neden uçmuyor
    daha bir sürü sektör tahtası mevcut.
    hasılatlar enflasyonun altında kalan şirketler büyümüş olmuyorki , neyi bam bam fiyatlıyor makinalar,patronlar,bademcukler,bıyıklarını kestirmiş pipolu dış güçler
    gördüğüm bu kontrollü borsa olmasa bu kadar iştah olurmuydu .Neden dile getirdim ben hisseciyim bilenler bilir vıopta duruma göre hedge amaçlı oyun kurarım.Yalnız çok zamandan beri söyledim bademcuğün oyununda şort pozisyon yok neden karşı sında o yunu yönlendirecek güçlü oyuncusu yapısı yok , sistemin bir bölümü kredili dönüyor onlar için nebati bey ne diyor borsamız rekorlar kırıyor onların çıpası borsa bu yüzden terazide yukarı hareket olma ihtimali kontrollü borsada daha yüksek.Ha arada sert aşağı hareketler yapılıcak mı olacak ama kaç işi o hareketi yakalacak

makinalarla nasıl dans ettirdiler müziği bir kapatıp bir açtılar kaç kişi bu hareketi yakaladı
    siz hala tarla bağ bahçe işlerindesiniz.
    ben yakalayamadım bozkurttun yüzünden yoncaya laf etti hormonlu diye , onun ve memed abisinin tahtası halkbankı bademcukler %6 yakın çakmışlar benim hormonlu yonca %2 aşağıda bozkurt.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. nedenlimi oldu keyfi mi bastı dingiovki pala hazretleri ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    teorik fiyatın 1.800 puan altına indi...kafasına göre takılıyor...keyif onun nasılsa...

4. Hissem kalmadı.
    Diğer vadede şortlar kar yazacak artık.

Hisseleri aslında çok iyi yerden verebilirdim.
    Ama pala iyi dayadı.

5. Bugün düşeceğini teknik analiz bangır bangır bağırıyordu, teknik bilmiyen adamın bu piyasada barınması zor
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    [/B]

makinalarla nasıl dans ettirdiler müziği bir kapatıp bir açtılar kaç kişi bu hareketi yakaladı
    siz hala tarla bağ bahçe işlerindesiniz.
    ben yakalayamadım bozkurttun yüzünden yoncaya laf etti hormonlu diye , onun ve memed abisinin tahtası halkbankı bademcukler %6 yakın çakmışlar benim hormonlu yonca %2 aşağıda bozkurt.
    Hormonlu olduğu için az basıyorlar ona senin guş çok sağlam durdu bu arada sindoma abi gözümden kaçmadı.
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün düşeceğini teknik analiz bangır bangır bağırıyordu, teknik bilmiyen adamın bu piyasada barınması zor

Ne derdi Memedabi

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hormonlu olduğu için az basıyorlar ona senin guş çok sağlam durdu bu arada sindoma abi gözümden kaçmadı.
    Ne oldu azılı ayı öyle diyordun , yakaladın mı bu hareketi
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 784/1007 İlkİlk ... 284684734774782783784785786794834884 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •