Sayfa 825/993 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 6,593 - 6,600 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1. Mazlum göçmenler açız demeden ak rüya bitmez...

Salatalık fiyatı sorun değil, halk itibardan tasarruf etmez...
    Sanki fransız vatandaşları yorum yapıyor...
    ahalinin sidik yarıştırma potansiyeli bilinmiyor gibi durumlar var..

görünene bakmayın, mevduat/yatırım hesaplarındaki paraya ve müdi sayısına bakın.. yeter...
    Memento mori

Sağlık Bakanı Koca: “Hayırlı kararları Çarşambaya bırakmayalım, Salı günü toplanalım.” Bilim Kurulu beklenen toplantısını yarın yapıyor.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku

görünene bakmayın, mevduat hesaplarındaki paraya ve müdi sayısına bakın.. yeter...
    Aynen öyle. O para 1 yılda 1 kat artmış olacak. Bunun 5 ayı geçti zaten. Bu deli para piyasaya çıkmadan bile ev fiyatları 1 kat arttıysa, piyasaya çıkmış halini düşünemiyorum. İğneden ipliğe fiyatları uçuşa geçirmesi işten bile olmaz.

4. Bu gidişle her apartmanda 1 milyoner olacak. Zenginliği halka yayacaklar.

5.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Bu gidişle her apartmanda 1 milyoner olacak. Zenginliği halka yayacaklar.
    6 sıfır atılmadan önce

Bir yabancıya sormuşlardı en çok neyi sevdiniz türkiyede diye

Burada milyoner olmak çok kolay demişti

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yahu 85 milyonluk ülkede % 10 tuzu iyice kuru % 10'da BAĞ-GUR emeklisi olsa 17 milyon kişi yapar, onlar baklavada alır arabada.

Bir tarihlerde Afyon Afium AVM'de Koçtaş vardı aylık kirası 60 bin liraydı, bugünkü kıyaslamayla D sınıfı araç alınıyordu o paraynan ve düşününki orada yüzlerce işyeri var.
    memlekette benim tahminim 25 milyon insan var ortalama üstü yaşayan
    geri kalan 60 milyon etrafta bile görünmüyor, fiziki olarak değil harcama düzeyi olarak
    yoksa 85 milyonluk ülke belki de 95 milyon, 1 triyon dolar milli hasıla bile yaratamıyor..

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8. kişi başı milli gelirin ülkeye topladığın milyonlarca vasıfsız mülteci sonucu düşmesi normaldir
    lakin 10 yıl önce 75 milyon nüfusla ürettiğin 900 milyar dolarlık mal ve hizmet değer toplamını
    bugün 95 milyonluk nüfusla yanına bile yaklaşamıyorsun, kişi başıyı boş verdik toplam hasılada kayıp inanılmaz..

Sayfa 825/993 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •