Artan

21,78 10 18:10
47,84 9.98 18:10
15,43 9.98 18:10
35,28 9.98 18:10
16,43 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

15,48 -10 18:10
10,72 -9.99 18:10
121,00 -9.97 18:10
23,04 -9.93 18:10
4,64 -9.9 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

15.509.377.633,50 18:10
15.333.223.165,25 18:10
10.229.415.571,64 18:10
8.925.760.735,95 18:10
8.908.191.607,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4946 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Þ.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by onurs Yazýyý Oku
    Ulan kafa sýz 3.1 yýllar geçmiþ paran enflasyon karþýsýnda deðersiz kalmýþ para kazanamamýþsýn uzun vadeci olmak ile övünüyorsun, sen kal burda 20 yýl daha paran pul olsun, millet senin 10 senede kazandýðýný 1 sene de kazanýyor, 3 kuruþ parasý ile de kaðýda yön vereceðini sanan bir ah. maksýn sen, üzülüyorum aslýnda sana. Geri. zekalý olmak senin seçimin deðil, ytd.
    Kul hakký nedir bilmeyen hýrsýzlar ve yav.þak.lar aynen dediðin gibi bir yýlda benim on katým kazanýyor, ama neleri feda ettiklerini bilseler tek kuruþunu bile çokluðuna çocuðuna yedirmezlerdi..!!!
    Ben kimsenin malýna çöküpte tek kuruþ kazanmýyorum, bu benim tercihim sende diðer yoldan gidebilirsin, o da senin terciðin, kim kârlý çýkar bu iþten ancak hesap günü belli olur..!!!
    Ben bu dünyadaki hesabýmý verip diðer aleme geçerim, sen karmandaki bu kul haklarýný temizleyene kadar kaç kez daha gelip gidersin bu dünyaya Allah bilir..!!!

Bakara suresinin ne olduðunu bilmeyen bakara nýn manasýný ök.üz sana dursun, Ba-Ka-Ra nýn manasýný bilen de kul hakkýnýn ne olduðunu bilir ve asla yemez..!!!

Seninde dediðin gibi; herþey tercih meselesi, kimi üç kuruþ için Ka yý feda edip ölüp gider, kimi de Ka ile Ba yý birleþtirip mezun olur dünya olkulundan..!!!

Ne demiþ Mevlana hazretleri; "hiç bilen ile bilmeyen bir olur mu.?"

Yolun açýk olsun kardeþ bu dünya senin olsun bizim gözümüz yok..!!!

Yatýrým tavsiyesi deðildir..!!!

Alýntý Originally Posted by 11.Muratblsk Yazýyý Oku
    Kul hakký nedir bilmeyen hýrsýzlar ve yav.þak.lar aynen dediðin gibi bir yýlda benim on katým kazanýyor, ama neleri feda ettiklerini bilseler tek kuruþunu bile çokluðuna çocuðuna yedirmezlerdi..!!!
    Ben kimsenin malýna çöküpte tek kuruþ kazanmýyorum, bu benim tercihim sende diðer yoldan gidebilirsin, o da senin terciðin, kim kârlý çýkar bu iþten ancak hesap günü belli olur..!!!
    Ben bu dünyadaki hesabýmý verip diðer aleme geçerim, sen karmandaki bu kul haklarýný temizleyene kadar kaç kez daha gelip gidersin bu dünyaya Allah bilir..!!!

Bakara suresinin ne olduðunu bilmeyen bakara nýn manasýný ök.üz sana dursun, Ba-Ka-Ra nýn manasýný bilen de kul hakkýnýn ne olduðunu bilir ve asla yemez..!!!

Seninde dediðin gibi; herþey tercih meselesi, kimi üç kuruþ için Ka yý feda edip ölüp gider, kimi de Ka ile Ba yý birleþtirip mezun olur dünya olkulundan..!!!

Ne demiþ Mevlana hazretleri; "hiç bilen ile bilmeyen bir olur mu.?"

Yolun açýk olsun kardeþ bu dünya senin olsun bizim gözümüz yok..!!!

uzatma murat... kul hakký iþine girersen sen kaybedersin zulme rýza hadi anladýk ya destek olmak en büyük kul hakký budur... unutmayasýn... hesap günü yakýn...
    nasip....

3.  Alýntý Originally Posted by sakura Yazýyý Oku
    uzatma murat... kul hakký iþine girersen sen kaybedersin zulme rýza hadi anladýk ya destek olmak en büyük kul hakký budur... unutmayasýn... hesap günü yakýn...
    Böyle diye diye 20 yýlda kaç seçim kaybettiniz hala býkmadýnýz bu sefer gol olacak deyip gözü kapalý topa vurmaya devam ediyorsunuz, ki lerle hangi yuvarlak etrafýnda toplandýðýnýza bakýn kul hakký neymiþ sonra konuþuruz..!!!

Babacan kimin bakanýydý, ne deðiþti te kanka oldunuz..???
    Haziran sonrasý çok yakýn, þimdiden yazýyorum 55 e 44 biter 1 lik fark ta geçersiz kullanýr..!!!

Oylarý çalmak yok demi [emoji12]
     Alýntý Originally Posted by 11.Muratblsk Yazýyý Oku
    Böyle diye diye 20 yýlda kaç seçim kaybettiniz hala býkmadýnýz bu sefer gol olacak deyip gözü kapalý topa vurmaya devam ediyorsunuz, ki lerle hangi yuvarlak etrafýnda toplandýðýnýza bakýn kul hakký neymiþ sonra konuþuruz..!!!

Babacan kimin bakanýydý, ne deðiþti te kanka oldunuz..???
    Haziran sonrasý çok yakýn, þimdiden yazýyorum 55 e 44 biter 1 lik fark ta geçersiz kullanýr..!!!

SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •