Sayfa 180/1122 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1. Kavcıoğlu:
    - Türkiye'nin büyük bir sınavı büyük bir başarıyla verdiğini görmekteyiz
    -Türkiye ilk çeyrekte yüzde 7'ye yakın bir büyüme gösterecek
    - Halkımız bize güvensin, TCMB olarak kalıcı fiyat istikrarını en kısa sürede sağlayacağız

https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...61lFlBhHA&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Palavracı ekonomistlerin bir palavrası daha söndü hiperenflasyon algısını kuvvetlendirecek böyle bir hamlenin seçim öncesi olmayacağını çocuk bile bilir ama olsun takipçim artsın salla gitsin

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    MB enflasyon tahminini 23 ten 43 e çıkardı.

Gıdada 24 ten 49 a çıkardı.

Herşeye x2 yapmış.

Ücretlere de gelir mi?
    Söndü derken?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Marttaki Yüzde 61 den Yıl sonu 43 çıkması için mayıstan başlayarak enflasyonu TUİK ay ay kaç açıklamalı?
    Enflasyon ile mücadele de en büyük görev Tüik e mi düşüyor yoksa?

4.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Söndü derken?
    Çok açık değilmi yazdığım ben siyasi açıdan taraf olmuş kişilerin yorumlarını gerek iktidar gerek muhalefet tarafı olsun ciddiye almıyorum bir ara mb faiz artıracak dediler kkm varken olmayacağını bildikleri halde sonra 500 tl lik banknot çıkacak dediler yok paranın üstünde şu resim olacak yok bu olacak bunun seçim öncesi algıyı bozacak bir gelişme olduğu halde bunun gibi pek çok örnek var youtube a bakıyorsun orada da bir gün dolarda 20 kapısı açılacak diyor ertesi gün hükümetin doları düşürme planı diye video çekiyor

5. Sn Bahri,

Banknot ihtiyaçtan çıkarılır.

Piyasada 200 TL pek kullanılmıyor. Ben göremiyorum. Bankamatikler de vermiyor.

Ancak daha önce mutavazi bir daire 500 bin iken şimdi 1,5 milyon oldu.

Arabalar da aynı.

EFT kullanmayan biri ev almaya kalksa 100 TL lik banknotun tanesi 10 bin TL.

Bu baknotların 100 tanesi sadece 1 milyon yapıyor.

Çalınmadan vazgeçtim bunları tapuya götürmek için ya el arabası ya hamal tutmak lazım.

Onu ne yapacağız?

5 milyonu ise hiç düşünemiyorum.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Çok açık değilmi yazdığım ben siyasi açıdan taraf olmuş kişilerin yorumlarını gerek iktidar gerek muhalefet tarafı olsun ciddiye almıyorum bir ara mb faiz artıracak dediler kkm varken olmayacağını bildikleri halde sonra 500 tl lik banknot çıkacak dediler yok paranın üstünde şu resim olacak yok bu olacak bunun seçim öncesi algıyı bozacak bir gelişme olduğu halde bunun gibi pek çok örnek var youtube a bakıyorsun orada da bir gün dolarda 20 kapısı açılacak diyor ertesi gün hükümetin doları düşürme planı diye video çekiyor
    Uzun vadeli bakış açısıyla bakman iyi olur, daha farklı görürsün.

Ormanın içinde yol bulmak zordur, kaybolmak ise çok kolaydır. Ormanın üstüne çıkıp büyük resmi görmen lazım.

Adamlar spekülasyon yapıyor, kendi deneyimlerine göre bir sonraki adımda ne olabilir onu tahmin etmeye çalışıyorlar. Borsa, tahvil piyasası,... hep böyle çalışır.

Sonuç ta hissedilen enflasyon ile tüik enflasyonu ne kadar farklı?

7.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Sn Bahri,

Banknot ihtiyaçtan çıkarılır.

Piyasada 200 TL pek kullanılmıyor. Ben göremiyorum. Bankamatikler de vermiyor.

Ancak daha önce mutavazi bir daire 500 bin iken şimdi 1,5 milyon oldu.

Arabalar da aynı.

EFT kullanmayan biri ev almaya kalksa 100 TL lik banknotun tanesi 10 bin TL.

Bu baknotların 100 tanesi sadece 1 milyon yapıyor.

Çalınmadan vazgeçtim bunları tapuya götürmek için ya el arabası ya hamal tutmak lazım.

Onu ne yapacağız?

5 milyonu ise hiç düşünemiyorum.
    ben 500 tl kesin çıkmaz demiyorum seçim öncesi olmaz diyorum 500 tl lik banknot çıkarsa muhalefete konuşacak mevzu çıkar

8.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Bende rastladim ,Evet birde .......yatırım hesabı..yani kurumsalmis gibi....nasıl ve kim güvenip yatırım yapar .

Sayfa 180/1122 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •