Sayfa 183/1122 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Yükselen enflasyonun bankaların 2022 gelirleri açısından olumlu etkisi olacak… Ancak, bu etki artan provizyon ihtiyaçları ve negatif reel faizden dolayı dengelenecek ve reel anlamda kârlılığı zayıflatacak.”

TÜKETİM TALEBİNDE AZALMA BEKLENTİSİ

Negatif faiz oranları nedeniyle bankaların kredi iştahının artmasının beklendiğinin belirtildiği raporda, yüksek enflasyon nedeniyle tüketim talebinin ise azalmasının beklendiği kaydedildi.

S&P raporunda baz senaryoda bankacılık sektöründe takipteki kredi rasyosunun (NPL) artmasını beklediklerini belirterek, yükselen enflasyonun perakende ve kurumsal müşterilerin kredibilitesini daha da zorlayacağını ve bankacılık sistemi için de riskleri artıracağını söyledi.
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2. isgyo alış 12.92, mayıs vadeli satış 13.50. mk 52.26%

3.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    isgyo alış 12.92, mayıs vadeli satış 13.50. mk 52.26%
    Ben de tam yazacaktım aynısını, 33 gün için %4.2 getiri sunuyor. Yarın da muhtemelen devam edecektir.
    İlgilenenler forumdaki arbitraj başlığını da takip edebilir.

Fed funds rate artacak dolar artmayacak.dxy artacak dolar artmayacak.vay anasını be!

5.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Fed funds rate artacak dolar artmayacak.dxy artacak dolar artmayacak.vay anasını be!
    biz heterodoks olduk artık ortodoks lar düşünsün

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Bana 2000 yılını hatırlatıyor...Sonra ne olduğunuda hepimiz biliyoruz...

7.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Bütün yöneticileri Temel den Dursun dan yaparsan olacağı da budur daaa...
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Dudu nerde???
    Ford Otosana gömmüştü paraları.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 183/1122 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •