Sayfa 28/147 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
Arama sonucu : 1174 madde; 217 - 224 arası.

Konu: ALBRK - Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by HOOK Yazıyı Oku
    Güzel haber umarım hemen brüt takasa da sokarlar böylece denge gelir hisseye benim düşüncem 1.15 in altı oldukça zor 1.20 fiyatlardan yapılacak alımların riski oldukça düşük bedellinin sonuna doğru oldukça kuvetli bir yukarı bekliyorum adamların maliyeti kurtarıp kar etmesi için en az yüzde 50 yukarı bekliyorum ki bedelliden gelen sermaye ile hisse dahada kuvetlenecek
    Aslında bankanın özkaynakları oldukça güçlü. Bedelliden gelecek paraya çok da ihtiyacı yok gibi. Ben hissede yeniyim işin içinde başka hesaplar varsa bilmiyorum. Belki yatırımcıyı bezdirip ortaklık payını artırmak isteyen bir grup olabilir.

Fiyat konusunda aynı fikirdeyim. Yine bugün de 1.30 üzerinde kapanış 200 haftalık dip trendini koruması anlamına gelir ve iyi olurdu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Şirket yönetimi bu sevimli açıklamalar ile gitsin genel merkezin köşede simitçi var onu kandırsın.

1 -Bedellinin açıklama günü kötü niyet

2- Açıklamışsın pazartesi başlat bedelliyi engel mi var?

3-Onlar ne yapmış yatırımcının iki ayağını bir pabuca sokmak için olmayacak zamana denk getirmiş.

4- Mesela Cuma günü geri alımla 1,80 lerden alsan 5-10 mln lot bugünler yaşanırmıydı yaşanmazdı.

5- Bir yığın fonları var daha yetmezse bir ton da legal olmayan yol var canları istese bu durumu yaratmazlardı.

6- Yollayıver bilançonu erken ne olur yani?Şirketten bir kaç doyurucu açıklama gönder olumlu ne olurdu yani.

Tepkiler büyük olunca kıvırtmasınlar delikanlı olsunlar.

Bu kadar saf olmayın.Aldıkları o maaşlar sakatlanmıştır bundan sonra doya doya yesinler.Bu saatten sonra yatırımcıya bunu yaşattıktan sonra hisse uzaya gitse ne olur.

Satmışsın yukarıdan malı almışsın 1,2 mesela. Gözümüz yok Allah daha çok versin.Ya yapamasaydın bu kadar anlayışlı olurmuydun?

O yüzden bu yapılan yanlış büyük.Kimsede buralarda masal anlatmaya kalkışmasın.

Hissenin ilk halka arzından bu yana birisi USD bazlı grafiği koyar buraya utanırsınız sonra.Saygılarımla

Şirket yönetimi-Patronlar SPK-Bist Yönetimi topu kusurludur bu olan bitende o kadar.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Şirket yönetimi bu sevimli açıklamalar ile gitsin genel merkezin köşede simitçi var onu kandırsın.

1 -Bedellinin açıklama günü kötü niyet

2- Açıklamışsın pazartesi başlat bedelliyi engel mi var?

3-Onlar ne yapmış yatırımcının iki ayağını bir pabuca sokmak için olmayacak zamana denk getirmiş.

4- Mesela Cuma günü geri alımla 1,80 lerden alsan 5-10 mln lot bugünler yaşanırmıydı yaşanmazdı.

5- Bir yığın fonları var daha yetmezse bir ton da legal olmayan yol var canları istese bu durumu yaratmazlardı.

Bu kadar saf olmayın.Aldıkları o maaşlar sakatlanmıştır bundan sonra doya doya yesinler.Bu saatten sonra yatırımcıya bunu yaşattıktan sonra hisse uzaya gitse ne olur.

Satmışsın yukarıdan malı almışsın 1,2 mesela. Gözümüz yok Allah daha çok versin.Ya yapamasaydın bu kadar anlayışlı olurmuydun?

O yüzden bu yapılan yanlış büyük.Kimsede buralarda masal anlatmaya kalkışmasın.

Hisse nin ilk halka arzından bu yana birisi USD bazlı grafiği koyar buraya utanırsınız sonra.Saygılarımla
    Şirket yönetimi hangi sevimli açıklamayı yapmış? kaçırmışım sanırım

4. Önceki fiyat 2 tl idi simdi bedellinden gelecek olanı işe katmayalım , zira parayı yediklerini ,iç edeceklerini, var sayalım ,2 /1.85 = 1.08 TL , 2 lirada ki fiyatın karşılığı olmaz mi bedelli ile sermaye artmış adam sağ cep sol cep yapıyor , ne işime yaradı .Yani 1.25 fiyat normal ucuz değil gibi geldi

Bu fikrime ne dersiniz???

5.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Önceki fiyat 2 tl idi simdi bedellinden gelecek olanı işe katmayalım , zira parayı yediklerini ,iç edeceklerini, var sayalım ,2 /1.85 = 1.08 TL , 2 lirada ki fiyatın karşılığı olmaz mi bedelli ile sermaye artmış adam sağ cep sol cep yapıyor , ne işime yaradı .Yani 1.25 fiyat normal ucuz değil gibi geldi

Bu fikrime ne dersiniz???
    Bunu neden yazdım , adamlar öncede bedelli yapmış kimin ne isine yaramış Allah aşkına hisse banka hisselerinin yüz karası

Cengiz bedelliye katılmıyor bu açık ve net şekilde anlaşılmıştır

satan aracı kurumlara bakılırsa , an itibariyle yaklaşık 175 milyon lot satmış

218 milyon lot elinde mal vardı

7.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    Cengiz bedelliye katılmıyor bu açık ve net şekilde anlaşılmıştır

satan aracı kurumlara bakılırsa , an itibariyle yaklaşık 175 milyon lot satmış

218 milyon lot elinde mal vardı
    O zaman adam yüzde 50 neredeyse zarar yazdı veya kendi ruchanlarini piyasadan daha mi ucuza alacak zira kullanılmayan ruchanlar borsada hisse olarak satılırsa zaten ortalık zibil gibi albaraka kaynamaz mi
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    O zaman adam yüzde 50 neredeyse zarar yazdı veya kendi ruchanlarini piyasadan daha mi ucuza alacak zira kullanılmayan ruchanlar borsada hisse olarak satılırsa zaten ortalık zibil gibi albaraka kaynamaz mi

Cengiz ruçhanları yaklaşık 019 ortalamayla sattı benim hesabıma göre

zararına gelince ne sen sor nede ben söyleyeyim

Sayfa 28/147 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •