Sayfa 369/616 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. [emoji106]
     Alıntı Originally Posted by Kolhis Yazıyı Oku
    Selamün aleyküm hayırlı sahurlar.oncelikle burada burayı kısa zamandır takip ediyorum konuşmalarımiza dikkat etmek gerekir mi16 arkadaşa katılıyorum.polisani 3.95 fiyatlanmasindan beri hem takip ediyorum hemde alıyorum borsadan anlamam bazen bu hissede teknikler vs şeylerin tutmadığını gördüm 1 seneyi aşkın sürede çok çıldırttigida olmuştur lakin yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte ben iyi yerlere geleceğini düşünüyorum NİYE ? Bana göre bu borsada iş yapmayan hisseler uçabiliyor ve bu Polisan üstüne katlayarak gidiyor tabi fiyatlanmasi nasıl olması gerektiğini bilmiyorum amma velakin yavaş yavaş çıkması gerekiyor eğer kar yapiyorsa.Biz ne kadar cabalasak cabalayalim para babaları tamam demedikce çıkmaz oda bir yere kadar oda Sasa örneğini dusurek söylüyorum yada yada Ereğli.soruna cevap kardeşlik yarın devam etmesi lazım eğer ederse kısa zamanda güzel yerlere gelir yoksa biraz daha beklememiz gerekecek galiba dediğim gibi yatırım tavsiyesi değildir.KİMSEDE BİR BAŞKASINA TAVSİYEDE BULUNMASİN fikir beyan edelim tartışalım bilanço okuyabilen bilanço da yardımci olsun teknik bilen teknik çalışsın lütfen
    HRY-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

s.a hayırlı sabahlar.hiç sormayın üstadım bende bir inat uğruna tuttum portfoyumde 3 yıl kadar.o meşhur genel kurul sonrası atılan fırça olayları .....ama bende inanıyorum basiretleri alınan ahlar yüzünden bağlandı.
    hayırlı günler hayırlı jazançlar diliyorum . saygılar.

not:izin verirseniz sizin içinde uygunsa özeldende bir slm edip tanışmak isterim.
    y.t.d.

3. 3.65 üstünde tutunabilirsek iyi olcak inşallah herkese kazanclar hayirli olsun.yatirim tavsiyesi degildir.

4. 3.62 de iyi aslında diyebilir miyiz ? Cuma günü ve bayram öncesi olmasından dolayı tavan yapmamasi normal herhalde dimi kardeşlik ?

5. Bence durum çok iyi. Bu hareket salt bilanço ile ilgili olamaz ki bir önceki dönem karı daha büyüktü. Belki Hellas süpriz bir kar açıkladığından dolayı da yükselmiş olabilir. Ama boğaya girdik diye hissediyorum

Hayırlı akşamlar.Dediğiniz gibi Ramazanda boğaya girdiysek ,kurbanda da danaya gireriz kazanacağımız parayla.Aksi halde bu sene tavuk bile kesemicez.

y.t.d.

7.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Hayırlı akşamlar.Dediğiniz gibi Ramazanda boğaya girdiysek ,kurbanda da danaya gireriz kazanacağımız parayla.Aksi halde bu sene tavuk bile kesemicez.

y.t.d.
    [emoji3][emoji3] bu güzeldi

Hayırlı akşamlar dostum.

Seni gülerken gülmek bizi de mutlu eder
    Polho tavan tavan gitmesin yüzde 6 bize yeter.

y.t.d

Sayfa 369/616 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •