Originally Posted by
Kolhis
Selamün aleyküm hayırlı sahurlar.oncelikle burada burayı kısa zamandır takip ediyorum konuşmalarımiza dikkat etmek gerekir mi16 arkadaşa katılıyorum.polisani 3.95 fiyatlanmasindan beri hem takip ediyorum hemde alıyorum borsadan anlamam bazen bu hissede teknikler vs şeylerin tutmadığını gördüm 1 seneyi aşkın sürede çok çıldırttigida olmuştur lakin yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte ben iyi yerlere geleceğini düşünüyorum NİYE ? Bana göre bu borsada iş yapmayan hisseler uçabiliyor ve bu Polisan üstüne katlayarak gidiyor tabi fiyatlanmasi nasıl olması gerektiğini bilmiyorum amma velakin yavaş yavaş çıkması gerekiyor eğer kar yapiyorsa.Biz ne kadar cabalasak cabalayalim para babaları tamam demedikce çıkmaz oda bir yere kadar oda Sasa örneğini dusurek söylüyorum yada yada Ereğli.soruna cevap kardeşlik yarın devam etmesi lazım eğer ederse kısa zamanda güzel yerlere gelir yoksa biraz daha beklememiz gerekecek galiba dediğim gibi yatırım tavsiyesi değildir.KİMSEDE BİR BAŞKASINA TAVSİYEDE BULUNMASİN fikir beyan edelim tartışalım bilanço okuyabilen bilanço da yardımci olsun teknik bilen teknik çalışsın lütfen
Yer İmleri