Sayfa 162/544 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon
Arama sonucu : 4351 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: EPLAS - Egeplast

1. BAKIYORUM da BAKIŞ açısıyla ilğili bir durum....!

Diyelimki... her hangi bir şekilde... Basmane arazisinin üzerinde ortak bir proje yapılması konusunda bir MUTABAKATA varılse bile... bunu KAP'a nasıl bildirebilinir...?
    Diyelimki... Basmane arazisi yerine MEVKİİİ.... yer veya yerlerde...bir başka arazi yada araziler... üzerinde MUTABAKATA varılsa bile... bunları KAP'a nasıl bildirilebilir...?

BAKIŞ açım... bunu KAP'a bildirebilmek için bir OLUŞUMUN gerçekleşmesinin gerektiği ve de bunların BELEDİYE meclisinde görüşülerek onaya sunulması ve encümenin kararları onaylanmadan bildirilemez kanaatindeyim.... Bunun neticesinde ilk açıklamaların BELEDİYE başkanından geleceğini düşünmeliyiz.

Yatırımcılar olarak pozisyonlarımızı, bunlar üzerinden BAKIŞ farkındalığını geliştirebilirsek... ALGI diye bir sorunumuz olmaz.....!!

Hayırlı cumalar diler, şimdiden bayramınızı kutlarım. Saygılar selamlar....

Yatırım tavsiyesi değildir...

2. hayırlı cumaalar

3. KAP: EPLAS [MZHLD ] EGEPLAST EGE PLASTİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1025690

Dosyalar:

https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8075b008a94238

Şirketimizin 400.000.000.-TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 20.000.000-TL olan çıkarılmış sermayesi, Şirketimizin ortağı olan Mazhar Zorlu Holding A.Ş. dışındaki mevcut pay sahiplerinin yeni pay alma hakları tamamen kısıtlanarak, Borsa İstanbul A.Ş.'nin Toplam Alış Satış İşlemlerine İlişkin Uygulama Usul ve Esasları çerçevesinde belirlenen ve Sermaye Piyasası Kurulu Kararında belirtilen koşullar çerçevesinde tamamlanarak; 18.04.2022 tarihinde toplam 140.000.000-TL satış bedeli karşılığında 7.825.600,89 TL nominal tutarda tahsisli olarak artırılarak, 20.000.000 TL'den 27.825.600,89 TL'ye çıkarılmış olup, şirketimiz esas sözleşmesinin "Sermaye" başlıklı 6. Maddesinin tadiline Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 29.04.2022 tarihinde onay verilmiştir.

4. Yine özelden çok mesaj gelmeye başladı

Üstüne basa basa söylüyorum ben bu işlerden hiç anlamam

Daha doğrusu anlamakta istemiyorum

Kahvehane kültürüm olmadığı için

Borsa benim için sadece boş zamanlarımı geçirdiğim bir platform

Tabiî ki de hayırlı para kazanmak önceliğimiz

Bizimkisi Borsada sadece yılların getirdiği azda olsa bir tecrübe

Öyle Borsa yorumcuları gibi olup Borsa sayfaları açıp insanların rızıkları ile oynayıp kazıklamak gibi bir planımız asla yoktur

Beni devamlı birçok Borsa sayfası üyelik için davet ediyor

Borsacı Kazım, Borsanın Gülü, Boğanın Gücü, Borsa Ağası, Misyonumuz Borsa, Kaderimsin Borsa, Borsanın Kalbi, Borsa Fırat,

Gazoz Borsa, Borsa mı yandan geç, Borsa ve Ben, Borsa deme bana üzerim seni sonra, Borsacı geldi hanım, Vizyonumuz Borsa ve

ismini sayamadığım birçok sayfa bana sormadan beni üye yaptılar.

Artık bende bir sayfa kurmaya karar mı versem acaba?

Her şeyin doğru olduğu bir platform

Ama isim konusunda kararsızım. Birkaç tane isim var aklımda. Sizce sayfanın ismi ne olmalı?

Ey Borsa seni yenmeye geldim

Bana bak Borsa sağım öldürür solum süründürür

Borsa Bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma asla

Tavan serileri bu sayfada gel kardeşim gel

Patronlar korkun bizden platformu

Çılgın Borsacılar

Kazananlar hep burada

Bu kadar geyik yapmak yeter

Bu kadar gelen sorulara istinaden bende bir şeyler yazma mecburiyetinde kaldım

EPLAS [MZHLD ] EGEPLAST EGE PLASTİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Sermaye Artırımı 18.04.2022 tarihinde toplam 140.000.000-TL satış bedeli karşılığında 7.825.600,89 TL nominal tutarda tahsisli olarak artırılarak, 20.000.000 TL'den 27.825.600,89 TL'ye çıkarılmış olup, şirketimiz esas sözleşmesinin "Sermaye" başlıklı 6. Maddesinin tadiline Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 29.04.2022 tarihinde onay verilmiştir.

Tahmini olarak iki hafta ( zaman aralığı vermek çok zor bir karar ) içerisinde yönetim kurulu Bedelsiz Sermaye Artırım kararı alabilir

Tahsisli den gelen 140.000.000 TL yi Bedelsiz Sermaye Artırımın da kullanma ihtimali yüksek basmakta

Böylece tahsisli den alınan 7.825.000 lot satılamadığı için yani blokeli olduğundan buradan gelecek bedelsizleri kullanma ihtimali doğacaktır

Tamamen tahminden ibaret olup Ödenmiş sermaye 27.825.000 den 300.000.000 TL ye çıkacaktır

2021 de denedi, spk reddetti. %1078 sermaye artırımı açıklayabilir

Bedelli sermaye artımı yaparsa çok kaybı olur zaten 140.000.000 ödeme yapmış

Neden kasada para varken en büyük ortak ve pay sahibi mazhar zorlu tekrar Bedelli için yüksek miktarda para ödesin

Ayrıca Bedelli için kasada parası varken SPK Bedelliyi reddetme olasılığı yine yüksek olacaktır

Herhalde bu riski göze alamaz diyoruz

Kısa bir süre içinde Yönetim Kurulu karar alır

Mayıs 2022 ayındaki Genel Kurulda onaylatır

Sermaye artırımı için ivedilikle SPK ya başvuru yapılır

Yönetim Kurulunda Ödenmiş sermayeyi 27.825.000 den 300 veya 400 milyona çıkarılması için karar alınmıştır diye bir KAP haberi niçin göndermesinler

Zaten kasaya giren 140.000.000 den dolayı 6 aylık ( 2. Çeyrek) bilanço süper gelecek

Bu durumda özellikle Haziran ve Temmuz 2022 aylarında Eplas hisselerinden beklenen ümit edilen ve hayali kurulan fiyat hareketlerini yapacağını temennisi içerisine gireriz

Hem iyi bilanço hem sermaye artırımı beklentileri ile

Devamlı hesabı yapılan 3 haneli rakamları Temmuz sonu Ağustos başı görülebilir

Böylece 1.5 yılda yaşanan küçük yatırımcı kaybının önümüzdeki aylarda telafi edilmesi en büyük temennimizdir

Bir Yatırımcının Kendi Hayal Dünyasında Yine Kendisine Ait Bir Hayal ürünüdür Lütfen üzerine limon suyu sıkmayınız

Saygılar

5. Kasada para var yazmışında ben borca mahsuben yapıldı diye biliyorum bu tahsislinin. Ama sonuçta bir zamanlar verdiği para kasaya girdi ama o paranın büyük kısmı fabrikanın alımına harcandı, hani bilançoya maliyet degerinden işlenen kalem.. bence sende bir sayfa aç, şimdiden hayırlı olsun.

Alıntı Originally Posted by Dmart Yazıyı Oku
    Kasada para var yazmışında ben borca mahsuben yapıldı diye biliyorum bu tahsislinin. Ama sonuçta bir zamanlar verdiği para kasaya girdi ama o paranın büyük kısmı fabrikanın alımına harcandı, hani bilançoya maliyet degerinden işlenen kalem.. bence sende bir sayfa aç, şimdiden hayırlı olsun.
    Tahsisli sermaye artırımı borca mahsuben yapıldı. Herhangi bir nakit kasaya girmedi.
    Sadece muhasebe işlemi.
    Kasada 140 milyon yok yani.

7. Kasada 500 milyonluk arazi var.

140 milyon nakitten çok daha fazla kıymetli...

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by dünyalı Yazıyı Oku
    Kasada 500 milyonluk arazi var.

140 milyon nakitten çok daha fazla kıymetli...

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    500 milyonluk arazi hangisi?
    Basmane çukuru mu?
    Çiğli Fabrika binasını kasdediyorsanız orada binbir gıdanın 14 milyon dolarlık (208 milyon TL’lik) haczi var.

Sayfa 162/544 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •