Sayfa 250/773 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon
Arama sonucu : 6183 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1.  Alıntı Originally Posted by Beybaki Yazıyı Oku
    Sizce HEDEF FİYATLAR nasıl değerlendirilmeli?

Şirketin;
    Pandemi öncesi değerleri neredeyse ulaştığı veya bazı kıstaslarda geçtiği,
    Teknik ve temel anlamda olumlu seyir çizdiği, gelen her verinin bunu desteklediği,
    Yeni yönetim kurulu ile olumlu yeni bir anlayışın hüküm süreceği,
    vb. gibi durumlar su götürmez gerçekler.

Uzun vadede bu hedeflerin illaki düşüğünün, ortalamasının, yükseğinin veya tahmin edemeyeceğimizin görüleceği kanısındayım.
    Ama kısa vadede bu fiyatlar Küçük Yatırımcıya GEL GEL mi ACABA?
    Büyük yatırımcılar hangi fiyatta soluklanır, yada soluklanır mı?

Yazdıklarım Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir, Herkes Kendi Kararını Almada Hürdür.
    Hedef fiyatlarin yukari güncellenmesi güzel bir şey Hocam. Sebebi ise 76 liralik defter değeri olan bir hisse var ortada. Sezonun başındayız daha. Ikinci ve üçüncü ceyrek bilançolarıni dusunursek birinci çeyrek bilançoya göre daha iyi olacak zaten.

Zaten bundan sonra ki bilançoların iyi geleceğini düşünürsek eğer,,, hisse ederi dahada yükselecek hedef fiyatlar yine artacak tabi. Bundan sonra boyle gider diye düşünüyorum ben

Tavsiye içermez kendi düşüncem dır

2. THY nin şuan özvarlıkları 105.203 milyar..Sermaye 1.380 milyar.. Bu hesaba göre defter değeri 76,23 TL..Özvarlıklar 2022 sonu itibarı ile 200 milyarın üzerinde olur. Bu hesaba görede defter değeri 150 tl olur..Hisse değerleme yapan Aracı kurumlar acaba buna göre verdikleri hedef fiattan utanmayacaklarmı?? Herşey normal giderse bu sene THY 200 milyara yakın ciro ve 20 milyar TL net kar getirebilir..Bu arada Turkish Kargo nun halka arzı gündeme gelirse THY nin hisse fiat beklentileri 3 haneli rakamlara çıkabilir..Hissemize sıkı sıkı sahiplenelim ortaklar bu sene THY nin altın yılı olabilir..

3. Bayram sonrası 41-45 aralığında biraz git gel yapacak Sanırım. Fed etkisi geçince ve turizm, havacılık sektöründe iyi haberler geldikçe hisseye daha fazla sinerji ve hareket verebilirler gibime geliyor.

Haziran ayında ise daha farkli yerlerde oluruz diye düşünüyorum.

Eğer savaş biterse tüm piyasalarda yrniden farkli bir bahar havası esebilir.

Tavsiye içermez kendi düşüncem dır

4. Öğleden sonra güzel bir hareket gözüküyor. YTD

5. Nisan uçuş verileri, gelen bilançodan önemli. Arz edilen koltuk kmde 2019a yakın bir rakam ve dolulukta %77 beklentim var. Umarım gerçekleşir. Yaz ayları için gösterge olur.

6.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    THY nin şuan özvarlıkları 105.203 milyar..Sermaye 1.380 milyar.. Bu hesaba göre defter değeri 76,23 TL..Özvarlıklar 2022 sonu itibarı ile 200 milyarın üzerinde olur. Bu hesaba görede defter değeri 150 tl olur..Hisse değerleme yapan Aracı kurumlar acaba buna göre verdikleri hedef fiattan utanmayacaklarmı?? Herşey normal giderse bu sene THY 200 milyara yakın ciro ve 20 milyar TL net kar getirebilir..Bu arada Turkish Kargo nun halka arzı gündeme gelirse THY nin hisse fiat beklentileri 3 haneli rakamlara çıkabilir..Hissemize sıkı sıkı sahiplenelim ortaklar bu sene THY nin altın yılı olabilir..
    Bilmukabele ,nezaketiniz için teşekkür ederim.Ayrıca siz gibi aynı şeyleri düşünüyorum.

7. 2019 Ramazan Bayramında Thyao 125 ek sefer yapmış
    2022 Ramazan Bayramında Thyao 259 ek sefer düzenlemiş . aa

8. Ukrayna nın düşük maliyetli hava yolu SkyUp ın filosundaki yolcu uçaklardan 6 sının Türk Hava Yollarına kiralandığı öğrenildi.

Airport Haber de yer alan bilgiye göre, savaş nedeniyle zor durumda kalan SkyUp Airlines, uçaklarını kiralama yoluna gitti. Yaz sezonu öncesinde fırsatları değerlendirmek isteyen Türk Hava Yolları da SkyUp filosunda yer alan 6 uçağı wet-lease yoluyla kiraladı. THY'nin kiraladığı uçakların tamamının Boeing 737'lerden oluştuğu öğrenildi.

Sayfa 250/773 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •