-
500 milyonu kur korumalida 300 kusur hisse fonlarında
-
KKM ye yatırılan paraya ben yazık demem,kkm den çok büyük kar gelebilir.Vergisiz argısız bir kar kalemi kkm.
-
500 milyon şaka değil 330 milyon dolar cash paramız var demektir,üstelik kambiyo karının vergisi verilmeyecek bir dolar alımı yapmışız demektir.
-
Aynen öyle ne zaman açtı hesabı o önemli USD 11 12 den actiysa gelsin paraciklar
-
Ülke yönetiminde olan biri finansal yatirim yapıyorsa vardır bir bildigi.+artan enf.dolayısıyle eldeki g.menkullerin degeri dahada artacaktır.Yani al ve yıl sonuna kadar unut hissesi gibi duruyorda bizde mal 3/5 gün durmuyorki[emoji35]

Originally Posted by
ats
Finansal yatırımdan parayı vurur vahit
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
ats
Aynen öyle ne zaman açtı hesabı o önemli USD 11 12 den actiysa gelsin paraciklar
Tam ben yazacaktım siz yazdınız.Evet en önemli nokta o 500 milyon hangi kurdan bağlandı.Daha önce yazdım,bu adamlar işin göbeğindeler,olacak olan her şeyi herkesten önce duyarlar.
-

Originally Posted by
hkm
Tam ben yazacaktım siz yazdınız.Evet en önemli nokta o 500 milyon hangi kurdan bağlandı.Daha önce yazdım,bu adamlar işin göbeğindeler,olacak olan her şeyi herkesten önce duyarlar.
Milletten bedelli parası topla git kur korumaliya koy büyük seytanlık
-
[QUOTE=ats;5910640]Milletten bedelli parası topla git kur korumaliya koy büyük seytanlık[/QUO
Aynen öyle.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri