Özdağ olaya el koyar.
Teb mep anlamaz
Yabancıya yedirmez..
Yarın Teb delikanlıysa gelsin bankayaSNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
basi kesik tavuk gibi boyle boqtan bir piyasa..ver asagi 6 bin cek yukari 5 bin..sebep,enflasyün...neyse,al satcilar bunu begendi..ben haric..
Ümit Özdağ en iyi çıkış yapan siyasetçi ödülünü kapar. 6 lı masa gölgede kaldı. Bence sıkleti olan siyasetçi konumuna yükseldi.
"Sen don lastiği satarken ben Polis Akademisi'nde ders veriyordum" lafı internet arşivine girdi bence. O şekilde bir şiir de varmış, oraya atıf da yapmış olabilir.
Rekabet iyidir, yoksa ilerleme ve değişim olmaz diye düşünüyorum.
Şu an sahici siyasetçi eksikliği var, mesela bir iş adamı da bu işlere girmeli, Besim Tibuk bıraktı iş adamının hakkını savunan siyasetçi kalmadı.
>>>>>>>>
https://www.izdiham.com/ergin-gunce-...ina-guzelleme/
...
Ablam Dedemleri Edirne'den getirdi
Taftadan sarı bir elbisesi ve kurdelası vardı
İlk kez tutuklandım Kapalıçarşı'da
Kaçak don lastiği satarken ve bileğim sicimle bağlandı
Dokuzundaydım artık ve polise amca dememeye başladım
...
Son düzenleme : ariston; 06-05-2022 saat: 18:53.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Finans kuruluşlarına kredi borcu olup da borsada hisse, bankada dövizi olanlara bir mektup gelse ortalık karışır. Bankalar SGK veya vergi borcu olanlara kredi açmıyordu diye biliyorum ama şimdi o uygulama var mıdır emin değilim.
G.İ.B. arada hatırlatma maili gönderiyor, acaba bir borç mu var diye ben bile etkileniyorum.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
bu borsa dün ve bugün yapılan bunca satışa rağmen düşmüyorsa hiç kendinizi yormayın kısacı arkadaşlar![]()
2250/2300 arasına gelirim diye bağırıyor endeks..yüzde 6/7 için çok kasmak gerekir mi bilemedim. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri