Özdað olaya el koyar.
Teb mep anlamaz
Yabancýya yedirmez..
Yarýn Teb delikanlýysa gelsin bankayaSNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
basi kesik tavuk gibi boyle boqtan bir piyasa..ver asagi 6 bin cek yukari 5 bin..sebep,enflasyün...neyse,al satcilar bunu begendi..ben haric..
Ümit Özdað en iyi çýkýþ yapan siyasetçi ödülünü kapar. 6 lý masa gölgede kaldý. Bence sýkleti olan siyasetçi konumuna yükseldi.
"Sen don lastiði satarken ben Polis Akademisi'nde ders veriyordum" lafý internet arþivine girdi bence. O þekilde bir þiir de varmýþ, oraya atýf da yapmýþ olabilir.
Rekabet iyidir, yoksa ilerleme ve deðiþim olmaz diye düþünüyorum.
Þu an sahici siyasetçi eksikliði var, mesela bir iþ adamý da bu iþlere girmeli, Besim Tibuk býraktý iþ adamýnýn hakkýný savunan siyasetçi kalmadý.
>>>>>>>>
https://www.izdiham.com/ergin-gunce-...ina-guzelleme/
...
Ablam Dedemleri Edirne'den getirdi
Taftadan sarý bir elbisesi ve kurdelasý vardý
Ýlk kez tutuklandým Kapalýçarþý'da
Kaçak don lastiði satarken ve bileðim sicimle baðlandý
Dokuzundaydým artýk ve polise amca dememeye baþladým
...
Son düzenleme : ariston; 06-05-2022 saat: 18:53.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Finans kuruluþlarýna kredi borcu olup da borsada hisse, bankada dövizi olanlara bir mektup gelse ortalýk karýþýr. Bankalar SGK veya vergi borcu olanlara kredi açmýyordu diye biliyorum ama þimdi o uygulama var mýdýr emin deðilim.
G.Ý.B. arada hatýrlatma maili gönderiyor, acaba bir borç mu var diye ben bile etkileniyorum.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
bu borsa dün ve bugün yapýlan bunca satýþa raðmen düþmüyorsa hiç kendinizi yormayýn kýsacý arkadaþlar![]()
2250/2300 arasýna gelirim diye baðýrýyor endeks..yüzde 6/7 için çok kasmak gerekir mi bilemedim. Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri