Sayfa 916/993 İlkİlk ... 416816866906914915916917918926966 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 7,321 - 7,328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1. Bugün bir restoran çalışanını dövecektim az daha .

Adama diyorum kaç sefer sen servis verince %15-20 zam geliyor kasıtlı mı seni yolluyorlar diyorum hep .

Her zaman zam olunca o bakıyor dedim sen sipariş alma şakın başkası alsın sen alırsan kesin zam var diye

Yok ayni fiyat devam ediyor zam yapmadık falan filan hesap gelir yine zam gelmiş .

Lokanta zam yaptıysa ilk defa yiyorsa müşteri o garsonu gönderiyor tuhaf bir şekilde .

Buda bugüne ait bir anım

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Burasi hayır etmez artık, G. Amet abim yine köpekbalığı demeye başladıysa.
    amk amerikasında florida dışında yaşayıp miami'ye 100 defa gidenine rastlamamıştım, kısmet bugüneymiş..

3. https://www.youtube.com/watch?v=dQ1ZOfb8acg
    https://www.youtube.com/watch?v=gU7wSAN2MZo

Bu adam Kaliforniya etrafında drone uçurup köpekbalıklarını röntgenliyor yıl boyunca. İnsanlar o kadar çok defa köpekbalıkları ile beraber yüzüyorlar ki çoğu fark etmiyor bile az ileride büyükbeyazın olduğunu...

ABD'de alışıldık bir durum. Yine de benim yemez açılmaya. Şu kayak denen nane ile açılanlardaki cesaret de büyük.

Akdeniz gibisi yok be.

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    amk amerikasında florida dışında yaşayıp miami'ye 100 defa gidenine rastlamamıştım, kısmet bugüneymiş..

Örneğin ben Üsküdar 100 kere gitmişimdir vapurla yemek yediğim sayısı 2 yi geçmez orada öyle birleydle

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Örneğin ben Üsküdar 100 kere gitmişimdir vapurla yemek yediğim sayısı 2 yi geçmez orada öyle birleydle
    ne yazdığımı oku ondan sonra yorum yap, mesafe ve miktar kavramın pek olmadığı belli..

Sergi Lanau
    @SergiLanauIIF
    ·
    5. Mai
    Turkey's trade deficit fell a bit in April but remains huge by the standards of big depreciations like the one we saw in November. Looks unsustainable given low reserves. More lira depreciation is coming.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    ne yazdığımı oku ondan sonra yorum yap, mesafe ve miktar kavramın pek olmadığı belli..
    Aslında ironi yaptım bir Marmaray bir vapur kadar yakındır diye yada uçakla üstünden geçmiştir

Allahtan maimi den 200 kere hawaiye gittim dememiş

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Aslında ironi yaptım bir Marmaray bir vapur kadar yakındır diye yada uçakla üstünden geçmiştir

Allahtan maimi den 200 kere hawaiye gittim dememiş
    siz g.amedi herold ackermanla karıştırdınız herhalde
    kolombiyadan pudra sevkiyatı yapanlar o rakamlara zor ulaşıyor..

Sayfa 916/993 İlkİlk ... 416816866906914915916917918926966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •