Sayfa 213/1195 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

1. Tension over Turkey's 4mn refugees nears boiling point
    https://www.ft.com/content/06890cb5-...d-75253e547d42

e yağni...
    bence
    multi milyonluk mülteci sorununa faşizm demek..
    1920 de gelenlere/olanlara, turistik gezi demekle eş değerdedir.

bilkentte de ''protesto'' olmuş.. faşizm faşizm..
    hocalarınız sağlam küfrü hakediyorlar..

ps:4M diyen FT yazarı da, az gerizekalı değil, 4 ne ?
    Memento mori

Erdoğan: Hayat pahalılığının yarattığı sıkıntının farkındayız

Erdoğan : Konut almak isteyen vatandaşlarımıza ve konut yapmak isteyen firmalarımıza müjdemizi açıklıyoruz. Konut finansmanı ile ilgili 3 paketi hizmete sunuyoruz . 1. Paket , ilk defa ve tek konut sahibi olacak vatandaşımıza 2 milyon TL’ye kadar 10 yıla kadar vadeli ve aylık 0.99% faizli kredi sağlıyoruz .
    2. Paketle , konut değerinin en az yarısını 1 nisan 2022 tarihinden önce açılmış döviz tevdiat hesaplarının bozdurulmasi veya fiziki altınların merkez bankasına satılması şartıyla bu paketten faydalanılabilecek . Bu paket 2 milyon TL’ye kadar 10 yıl vadeli 0.89% faiz olacak . 3. Paket inşaat sektörüne yöneliktir . Mayıs ayi bası itibariyle asgari %40’i tamamlanmış ve asgari %50’si satılmamış projelerin tamamlanması icin 20 milyar TL’nin kaynak ayırdık .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. hayat pahalılığıyla, betonun ne alakası var....!!!!!!
    Memento mori

O %40 ı tamamlanmış %50 si satılmamış varya işte onların hangileri olduğunu bi inclemek lazım
    bir halt olacağı yok.

Erdoğan : Bay Kemal ne diyor bu gelenleri Suriye’ye geri göndereceğiz diyor . Bunu yapamayacaksınız , biz Ensar kültürüyle yetişmişiz , şu an 3 milyon 700 bin Suriyeli bizim kardeşimizdir ve biz bu kardeşlerimize sahip çıktık sahip çıkaracağız. Bundan da asla taviz vermeyeceğiz .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Cafe Trend&amp;Trade VII

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    hayat pahalılığıyla, betonun ne alakası var....!!!!!!
    Sesli ve püskürtmeli güldüm.
    Pandemi ile başlangıçtaki mücadele döneminde, konut kredi faiz oranlarının düşüşünü de ben anlayamamıştım.
    0,64 oran 1 yıl ödemesiz dönemli vardı ya.
    [emoji23]

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan : Bazı ürünlerde fiyat artışları izah edilemeyecek düzeyde , bunlarla mücadele ediyoruz

Erdoğan : Temmuz ayında yapılacak enflasyon farkı artışları ve diğer düzenlemelerle dar gelirlilerin alım gücünü biraz daha iyileştireceğiz.

Erdogan : Bu ülkenin her eksiğini nasıl biz karşıladıysak, her hayalini nasıl biz gerçeğe dönüştürdüysek , hal ve sıkıntılarını da biz çözeniz. Bu konuda her türlü donanıma sahibiz

Yani halleri iyi ve dahada iyi yapacaklarmış.

Algıda iyimiş hani.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166

Sayfa 213/1195 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri