Evi olmayan ve ev almaya gücü olmayanlara kredi ile ev aldýrma planlarý yapýlmaya baþlanýlmýþtýr ..
Evi olmayan ve ev almaya gücü olmayanlara kredi ile ev aldýrma planlarý yapýlmaya baþlanýlmýþtýr ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Recep her gün çark ediyor.
Mültecileri göndereceðiz.
Mültecileri göndermeyeceðiz.
.......
Ama beton dünyasýna para aktarmaktan hiç bir zaman çark etmiyor.
Her paketten aslan payý inþaata.
Yahu neden her seferinde hayat pahalýlýðý deyince bunlarýn aklýna konut finansmaný geliyor,býrak ev almayý millet ay sonunu zor getiriyor,kiracýlarla ev sahipleri fahiþ artýþlar yüzünden bir birine girecek ha birde bitmeyen ensar türküsü,þu an bana denk gelmiyor ama bu kadar sýðýnmacýnýn yükü çevrenizdeki AKP seçmenini hiç mi negatif etkilemiyor,yazsanýz fikir sahibi olsak sayýn forumdaþlar
Not:bu arada ilk paragrafta dejavu yaþadým sanki,ayný böyle bir müjde sonunda ayný þeyleri karalamýþtým sanki
Not2:Sayýn Büyüðüm,biz tecrübeliyiz,biz yaparýz diyor,yani daðýlabilirsiniz sizi gidi 6 lý masa..![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Þu an býrakýn 0,99 faizi, sýfýr faizle ödeyin deseniz 1 milyon TL nin geri ödemesi 8300 TL
Zengin cebindeki parayý faize koyar çektiði krediyi de 0,99 la öder
Amaç ev sahibi yapmak felan deðil, çevresine ucuzdan kredi vermek
Millet ev sahibi olsun isteniyorsa önce 5-6 katýna çýkan inþaat malzemelerinin ihracatýna kýsýtlama getir, sonrada maliyetleri düþür
Ucuz kredi daha öncekilerde olduðu gibi sadece ev fiyatlarýný yükseltecek, baþkada hiç bir iþe yaramayacak
Memento mori
Yer Ýmleri