Evi olmayan ve ev almaya gücü olmayanlara kredi ile ev aldırma planları yapılmaya başlanılmıştır ..
Evi olmayan ve ev almaya gücü olmayanlara kredi ile ev aldırma planları yapılmaya başlanılmıştır ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Recep her gün çark ediyor.
Mültecileri göndereceğiz.
Mültecileri göndermeyeceğiz.
.......
Ama beton dünyasına para aktarmaktan hiç bir zaman çark etmiyor.
Her paketten aslan payı inşaata.
Yahu neden her seferinde hayat pahalılığı deyince bunların aklına konut finansmanı geliyor,bırak ev almayı millet ay sonunu zor getiriyor,kiracılarla ev sahipleri fahiş artışlar yüzünden bir birine girecek ha birde bitmeyen ensar türküsü,şu an bana denk gelmiyor ama bu kadar sığınmacının yükü çevrenizdeki AKP seçmenini hiç mi negatif etkilemiyor,yazsanız fikir sahibi olsak sayın forumdaşlar
Not:bu arada ilk paragrafta dejavu yaşadım sanki,aynı böyle bir müjde sonunda aynı şeyleri karalamıştım sanki
Not2:Sayın Büyüğüm,biz tecrübeliyiz,biz yaparız diyor,yani dağılabilirsiniz sizi gidi 6 lı masa..![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Şu an bırakın 0,99 faizi, sıfır faizle ödeyin deseniz 1 milyon TL nin geri ödemesi 8300 TL
Zengin cebindeki parayı faize koyar çektiği krediyi de 0,99 la öder
Amaç ev sahibi yapmak felan değil, çevresine ucuzdan kredi vermek
Millet ev sahibi olsun isteniyorsa önce 5-6 katına çıkan inşaat malzemelerinin ihracatına kısıtlama getir, sonrada maliyetleri düşür
Ucuz kredi daha öncekilerde olduğu gibi sadece ev fiyatlarını yükseltecek, başkada hiç bir işe yaramayacak
Memento mori
Yer İmleri