Artan

181,90 9.98 14:31
123,40 9.98 14:31
355,50 9.98 14:32
29,60 9.96 14:32
2,61 7.85 13:55
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 13:55
116,20 -9.99 14:32
13,35 -9.98 14:33
26,20 -9.97 14:32
4,34 -9.96 14:33
Azalan Hisseler

İşlem

9.746.565.499,25 14:32
4.679.678.135,51 14:32
3.695.282.564,60 14:33
3.261.079.660,05 14:33
3.261.023.536,90 14:32
Tüm Hisseler
Sayfa 984/1013 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 7,865 - 7,872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. BİST soyle %15 civari asagi bir duzeltme yapsada hisseye girsek. Dibi tahmin etmistik ama o zaman pulumuz yoktu. Simdi pul var Borsa yuksek.

Her ne kadar yukselisin yarisinda oldugumuzu dusunsemde %75 primli THY almak biraz cesaret ister..6.5 TL den aliciyim. Bakalim...Belkide avucumuzu yalariz.....

Bisti kacirirsak bu defa ons altin ve gram altin icin bekleriz..Sonbaharda Onsta 1100-1150-$ Gram altinda ise 120-130 TL arasi beklentim var. Burdada avucumuzu yalarsa artik banka faizlerine kanaat getirmeye devam ederiz...

Sicaklarda fena bastiriyor. Ne evde ne arabada rahat klima kullanamiyorsunuz. Biri bana carpar diyor, digeri basima vuruyor diyor. Fazla mayismayalim, aksiyon olsun diye zevkine Viop x30 endexine biraz short actik....Ters giderse stoplayip Palaya fazla yedirmeyiz...

Elde nakit olunca hakikaten insanda bir kasinti basliyor sanki...

2. Rusya da Amerikan Bilgisayar sistemlerini ve Cep telefonlarini kamuda kullanmiyorlar. Neden? Ruslar akilli. Uzun sure once olayi cozduler. Hatta FETO okullarinin olmadigi nadir ulkelerden birisi RUSYA.

Bizim kamu kurumlari olumune Amerikan bilgisayar sistemlerine bagimli, hem de kokune kadar. Google Apple Microsoft Oracle IBM urunleri kamunun her yerinde Turkiye de. Rusya da bunlarin Kamuya girmesi nerdeyse imkansiz.

Devlet tamamen bagimli. Amerika istese 1 saniyede tum kamu sistemlerimizi cokertir. ki zaten cani istediginde ufak sinyal veriyor.

America Created Al-Qaeda and the ISIS Terror Group

http://www.globalresearch.ca/america...-group/5402881

Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Arkadaşlar nerden nerelere gelmişiz yahu... Amacım asla siyasi bir tartışma yapmak değildir.. Ne sağcıyım ne solcu... Faşist hiç değilim , dindar ı-ıh... Ama şunu anlatmak istedim. TSK milliği tartışılsa bile bölgenin en büyük gücüdür. IŞID diye bir soytarı yaratıldı TOYOTA HILUX pıck-up lara binmiş maymunlar üzerine makinalı tüfekler yerleştirip sivil halkın üzerine sağa sola ateş açında millet birşey oluyor sandı...

Bu hikaye 3yıl yutturuldu... Düşünün Hılux karşında Bir tank sizce sanşı olabilir mi?

Yemin ederim, bu Toyota Hılux lerin önüne bizim Diyarbakır Zırhlı Tank Tümenini indirsen 2 saatte Azez mi, Halep mi, Cerablus mu alınır....

Fakat burada zurnanın zırt dediği yer bu bölgeleri almak yada IŞID ı yenmek değidlir; Rusya-ABD ve Avrupa IŞID ın bitmesine izin verir mi?

Hayır...

Peki bizim zırhlı birlikleri meydan savaşı ile mi yenecekler? Asla Hayır...

Bizde zaten %70 i yabancı fonların elinde olan BİST'i 65,000 e bir günde çakarsın; USD ı 5 TL yaparsın, akaryakıt fiyatlarını da 24 saatte 10 TL yaptın mı bizim TANKLAR ve zırhlı birlikleri geriye Diyarbakır'a getirecek benzin yada mazotu bulamazsın ve savaş biter!

Kısaca Tanklarımız orada kalırlar... Böylece bu batılı güçlerin meydan muharebesine girmesine lüzum yoktur demek istemiştim...

Ama KATAR zengin... USD zengini... Allah aşkına tüm Suudiler asker olsa nereyi yakarlar, geçin bunları... Asla OSmanlı kafası filanda yaşamıyorum Cumhuriyet ve Atatürk'ün çocuğuyum...

Ancak rasyonel olmaya çalışıyor ve bu forum başlaığına sadık kalmaya çalışıyorum. KATAR dan muhtemelen bir 10 milyar USD bu Temmuz ayında gelicek... Temmuz, Ağustos ve hatta Eylül ayında da USD da süşüş bekliyorum.. Tahminim Eylül ayı 3,42 TL dir... KATAR anlaşmaya sadık kalırsa USD sene sonu 3,36 TL yi bile görebilir...

Nanik atma konusuna gelince; dedim ya amacım siyasi tartışma yaratmak değil ama dış politikada sağlam durmadığımız aşikar... Bu bizden de kaynaklı dışarıdan da kaynaklı.... Ancak bizim pek bir nanik yapma durumumuz yok... O sebeple nanik lüksü Katar da..

Kısaca; uluslararası ilişkiler uzmanı yada iktisatçı değilim ama bizi durdurabilecek tek bir güç ne Rusya, ne Suudi ler ne de AB... Tek bir şey popomuzun üzerine oturtur; o da USD....

Belki de batı, Türkiye üzerinde; bu USD gücünü kullanmak askeri gücü kullanmaktan daha etkili buluyordur...

3.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    BİST soyle %15 civari asagi bir duzeltme yapsada hisseye girsek. Dibi tahmin etmistik ama o zaman pulumuz yoktu. Simdi pul var Borsa yuksek.

Her ne kadar yukselisin yarisinda oldugumuzu dusunsemde %75 primli THY almak biraz cesaret ister..6.5 TL den aliciyim. Bakalim...Belkide avucumuzu yalariz.....

Bisti kacirirsak bu defa ons altin ve gram altin icin bekleriz..Sonbaharda Onsta 1100-1150-$ Gram altinda ise 120-130 TL arasi beklentim var. Burdada avucumuzu yalarsa artik banka faizlerine kanaat getirmeye devam ederiz...

Sicaklarda fena bastiriyor. Ne evde ne arabada rahat klima kullanamiyorsunuz. Biri bana carpar diyor, digeri basima vuruyor diyor. Fazla mayismayalim, aksiyon olsun diye zevkine Viop x30 endexine biraz short actik....Ters giderse stoplayip Palaya fazla yedirmeyiz...

Elde nakit olunca hakikaten insanda bir kasinti basliyor sanki...
    Süper tespit... Süper yatırimci psikolojisi analizi... Bu durumda bistte short aćıcan.. Bul karayı al parayı kaç... %15 ile bende varim. Akbank 7.30 altında long pozisyon aćarim 7.00 tl de full mala girerim...6.50 tl olabilir. Olabilir ama o kadar da benden olsun palaya...[emoji13]

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. THYAO'yu cok aradinizmi ?

5. https://www.thestreet.com/story/1420...-going-up.html
    http://www.cnbc.com/2017/06/29/econo...ual-highs.html
    önümüzdeki günleri sadece 1929 ve 2000 öncesi ile kıyaslıyor nobel ödüllü abim...
    dehh endeksim deh
    sene tamamlanmadan altın toplamaya başlayacağım ama usd çöp olacağından o da elimde patlar mı bilemiyorum...

6. http://us-presidents.insidegov.com/c...s-Donald-Trump
    hoover göreve geldikten sadece on ay sonra wall street çöktü, trump bakalım kaç ay dayanacak

7. Bazı yazilardan Türkiye ile Suud un savaşabileceği
    anlamında tespitler gördüm. Türkiyenin katar ı nasıl savunacağını da anlayamıyorum.

8. Uçakla 2150 km kaç ulkenin hava sahasından geçileceği de belli. Denizden veya karadan gidilmesi imkansiz. Yani savaşılması imkansız!!! Olan oradaki 200 mehmetçiğe olur.

Sayfa 984/1013 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •