Hazine ve Maliye Bakanı Nebati: Birtakım fırsatçıların serbest piyasa ilkesiyle asla bağdaşmayacak bir şekilde konut fiyatlarında gerçekleştirdiği "fahiş" artışları çok detaylı bir şekilde yakından takip ediyoruz
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati: Birtakım fırsatçıların serbest piyasa ilkesiyle asla bağdaşmayacak bir şekilde konut fiyatlarında gerçekleştirdiği "fahiş" artışları çok detaylı bir şekilde yakından takip ediyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ALSANCAK
İzmir'i bilen bilir.
Alsancak İzmir'in Taksim'i, Kızılay'ıdır.
Pandemi başından beri ilk kez Alsancak'a bugün gittim.
Gittiğimiz kafede 4 saat oturduk.
3 masa.
Sadece 3 masa.
Kapasite, bahçesiyle, alt ve üst katıyla 50 60 masa.
Halkın alım gücü ne hale gelmiş !!!
Bu adamı ben Tarsus kazılarından tanırım yutuberdir,tamam iyi kötü araştırmacıdır,ama çoğu şuradan buradan toparlamadır,malum peşi atmadagasyon,zaten ülkemizin altı zengin üstü fakir ülkedir,jeolojik olarakta merkez konumundadır her tür madensel olarak,petrolde vardır,ama çok derindedir jeolojik olarak.ama ne yazıkki iyi bir uzman madensel olarak jeoloji mühendislerimiz yoktur,olanlarıda kaçırmışızdır,bazılarıda ilginç şekilde kazaya kurban gitmiştir![]()
ZAYTUNG DEĞİLDİR, HEPSİ GERÇEK
RTÜK TELE1, KRT, Halk TV ve Flash TV'ye Özgür Özel ve Ahmet Şık'ın Gezi davası sonrası açıklamalarını yayınladıkları gerekçesiyle % 3 para cezası verdi.
Yer İmleri