Sayfa 336/343 İlkİlk ... 236286326334335336337338 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 2,681 - 2,688 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

6 aylıkta da bu sonuçları beklemiyorum cok iyimsersiniz...bilançonun acıklanacagı son sanıyeye kadar bekleyip gorelim...ytd

2. Kurun atağından dolayı ciddi baskı altında kalan şirket bu durumu yine de iyi yönetmiş ancak kar edememiş..ancak kurda sakinleşme sonucu ciddi kar patlaması yaşanmış son çeyrek..devamı bu çeyrek de görülecektir..

3. Satışların ağırlığı dövizle ve ihracatı %60 ve üzerinde sanırım..çeyreksel 27 milyon dolar gibi bir satışı var ortalamada..son çeyrek 29 milyon dolar satış gerçekleştirmiş..

4. 19 milyon tl vergi ödememiş bu son çeyrek 66 milyon son çeyrek kara katkıda bulunmuş..
    Şirket kura çok bağımlı kurun stabil kaldığı bu dönem fayda sağlayacaktır..

5.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    400-430 milyon tl çeyreklik hasıla..50-55 milyon tl kar beklerim..F/K 7,7..pd/dd 2,5..yıl sonu F/K beklentim 4..dolaşımdaki düşük lot sayısı göz önünde bulundurulursa potansiyel ortada..
    Bol kazançlar..
    İlk çeyrek ciro ve kar beklentiniz benim beklentilerim ile birebir aynı. Ciro 450 ye kadar çıkabilir net kar 50 milyon lira civarında olacaktır. Ama bu şirketin ne zaman ne yapacağı belli olmaz. Mesela ikinci çeyrekte karlılığın düşmesini bekliyorum. Tüm seneye yayılan istikrarlı bir kar beklemiyorum. Olsa da zaten patron bir şekilde gümletir.

6.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    İlk çeyrek ciro ve kar beklentiniz benim beklentilerim ile birebir aynı. Ciro 450 ye kadar çıkabilir net kar 50 milyon lira civarında olacaktır. Ama bu şirketin ne zaman ne yapacağı belli olmaz. Mesela ikinci çeyrekte karlılığın düşmesini bekliyorum. Tüm seneye yayılan istikrarlı bir kar beklemiyorum. Olsa da zaten patron bir şekilde gümletir.
    Aynı patron olayını egser ve cemts’da yaşadım ama artık mızrak çuvala sığmadı..
    Bakab; %100 geri dönüştürebilir mono yapıların yanı sıra biyobozunur,kompostlanalir,plastikten enerjiye tarzdaki,hızlı dolum makinelerinde kullanabilecek yapıları da üretecek yeni yatırımlarına 2021 de hızla başlamıştır..ayrıca 2022 yılı içerisinde devreye alacakları 1 rotogravür,1 flexo,1 laminasyon ve dilime hattının satın alma sözleşmeleri yapılmış..
    2020 yılında yapılan yatırım 21 milyon iken..
    2021 yılında bu rakam 70 milyon tl..
    Durum farklı bir hal alıyor gibi..

7. 3 aylık kar 22.6 M TL gelmiş.bence hiçte beklendiği gibi değil.ytd

8. Grup şirketleri malı götürmüş buna da bu kadarını layık görmüşler.

Sayfa 336/343 İlkİlk ... 236286326334335336337338 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •