Originally Posted by Kuyum Dayı şaka bı yana kazanan haklıdır. Şuan Şekerbank da cebellesiyorum emme kar yok 1 fk ya felan indi bu cokusle.. Elimize verdi sipek paramız yetmiyor dayi 60 70 kuruşa iner artık..
Memento mori
Originally Posted by Zaf.Dogu 60 70 kuruşa iner artık.. Malesef elimize verdi 1.13 den gaza geldik kaldırırız dedik fk dedik halka arz dedik İnanılmaz abi ya..
Originally Posted by Zaf.Dogu 60 70 kuruşa iner artık.. Dedim ona son kuruşunu yatırma gel yanıma limon tezgahı aç deye
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by ayhan53 ha tamam ben bitcoin sandım 1000 doalrlık alsan bile kaybı göze alırsın çıkarsa ise malı götürürsün baktım hepsi kan aglıyor... herkes aglarken almak iyidir...
Originally Posted by akcay baktım hepsi kan aglıyor... herkes aglarken almak iyidir... dolar topiğinde luna diye bi şeyin muhabeti dönüyor alnabilir aslında batmazsa bugün %89 düşmüş elbet çıkar
bir halt olacağı yok.
5 dk ta günlük düşüşünün yarısını geri aldı , yarı önemlidir ya teknikte ...
Originally Posted by *Bozkurt Dedim ona son kuruşunu yatırma gel yanıma limon tezgahı aç deye Beni gistirdi bugün emme paramız var gucaklayacagiz. Sayın spek aleni yazıyorum Şekerbank da beni gistirdin emme paramız var al 1 kademe üste ekmek çıksın
Originally Posted by Kuyum Malesef elimize verdi 1.13 den gaza geldik kaldırırız dedik fk dedik halka arz dedik İnanılmaz abi ya.. Sana demedimmi öbür topikte git BALIK tut diye.
FORMASYON AVCISI 53 BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Forum Rules
Yer İmleri