Sayfa 986/993 İlkİlk ... 486886936976984985986987988 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 7,881 - 7,888 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1. piyasalarda parti bitti.

herşey zoltanın servet etkisini düşürmezseniz insanlar iş piyasasına geri dönmez açıklamasından sonra başla.

fed piyasayı hızlıca bozup alım gücü ve talebi kırarak enflasyonla mücadelesini göreceğiz.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    gene müdahalelere başladılar tutmayınca yükseldiği yerin 2 katına çıkıyor inşallah bu defa olmaz
    dün 38 de müdahale gelmişti
    bir halt olacağı yok.

3. viopta dolares 15.69xx iken spotta 15.38xx normal mi aradaki fark ne dersiniz?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

986. Sayfaya gelmişiz yeni başlık açma adaylarını alalım, malum başlığı cenabetin biri açtı dolar gayme cünüp gezmeye başladı, psiko'nun biri açtı manyağa bağladı, sarhoşun biri açtı (ben) bir kaldırımdan diğerine geçti.

Dolarda istikrar benim deyen açsın başlığı, abdestli olmasi şart ama.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    986. Sayfaya gelmişiz yeni başlık açma adaylarını alalım, malum başlığı cenabetin biri açtı dolar gayme cünüp gezmeye başladı, psiko'nun biri açtı manyağa bağladı, sarhoşun biri açtı (ben) bir kaldırımdan diğerine geçti.

Eğer oy hakkım varsa;
    Ben psiko derim.
    Aksiyonu bol olur.
    Bir duş alıp açsın. (Gusül)

Financial Times yazdı: Merkez Bankasından bankalara döviz satışını sınırlandırın baskısı

https://bankadunyasi.com/financial-t...dirin-baskisi/

Karaborsaya düşmesi yakındır.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,079
    ...Farkındayız,içi boş bir hazine,daha doğrusu keyfi boşaltılmış,şimdi içine ilave etmek için çareler aranıyor,vatandaş ve sektörleri tırtıklamaya çalışıyorlar,gözlerimin içine bakın diyende yakında posta olur,çünkü tepedeki devamlı bir suçlu yaratıyor,ama suçun onda olduğunu kabullenmiyor

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

viop topiğini açtım endeks 2022 den 2500 ile devrettim...

%25 net çıkış oldu...

yeni topik açıldıgından bu yana endeks kendine gelemedi...

Sayfa 986/993 İlkİlk ... 486886936976984985986987988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •