Sayfa 174/964 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Hocam biz memnunuz denetleme kurulusu daha ne yazacak sirket bana evraklari, belgeleri gostermiyor... Gorus vermiyorum demis onlarca maddede nwden gorus vermedigini yazmis. Daha ne yapsin adam...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Mevcut denetçi üstüne düşeni yapmış olabilir. veya ne patronları zora düşürecek nede denetleme yetkileri konusunda kendini hukuksal olarak zora düşürecek şekilde bir çok şeye ayar vermişte olabilir. Net bir yargıya varmak zor.

Daha önceki denetçi raporlarını değerlendirecek konunun uzmanlarıyla danışılıp, mevcut koşullarda denetçinin değiştirilimesi veya değiştirilmemesi gözden geçirilebilinir.

Belki mevcut denetçi şirkette olagelen herseye daha hakim olduğu için ve bütün raporları ortaklık yararına netleştirirse ortaya daha net veriler çıkabilir ve yönetimin bugüne kadar olan bütün marifetlerini daha netleşleşmiş olur. böylece şirkete kayyum atanması da sağlanacak için daha fazla dayanakta edinilebilinir. ( eğer GK da yatırımcılar yönetimde hakimiyeti kuramazlarsa). Zaten mevcut koşullardada kayyum atanması talebini için bir çok dayanak var. Belki de eski yönetim yeni yönetim algısını bunun için süreclendirdiler

2.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Mevcut denetçi üstüne düşeni yapmış olabilir. veya ne patronları zora düşürecek nede denetleme yetkileri konusunda kendini hukuksal olarak zora düşürecek şekilde bir çok şeye ayar vermişte olabilir. Net bir yargıya varmak zor.

Daha önceki denetçi raporlarını değerlendirecek konunun uzmanlarıyla danışılıp, mevcut koşullarda denetçinin değiştirilimesi veya değiştirilmemesi gözden geçirilebilinir.

Belki mevcut denetçi şirkette olagelen herseye daha hakim olduğu için ve bütün raporları ortaklık yararına netleştirirse ortaya daha net veriler çıkabilir ve yönetimin bugüne kadar olan bütün marifetlerini daha netleşleşmiş olur. böylece şirkete kayyum atanması da sağlanacak için daha fazla dayanakta edinilebilinir. ( eğer GK da yatırımcılar yönetimde hakimiyeti kuramazlarsa). Zaten mevcut koşullardada kayyum atanması talebini için bir çok dayanak var. Belki de eski yönetim yeni yönetim algısını bunun için süreclendirdiler
    Hocam bu soyledikleriniz icin denetci disinda ozel denetci talebimiz var. Blokeli lotlar cozulmezse ins gecirtiriz...

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

3. Doktor yk secer gk onaya sunmak zorunda... Gk toplanamazsa mahkeme karari almak zorunda be kardesim...

Gk vazgecilmez gorevlerindendir, devredilemez.

Benim bildigimde 2016da da 2017 de de bizde gk olmadi a be cancagazim...

4. Çok memmunlar bunlar bağımsız denetçiden!!!

Patronda bunlar bize neden OLUMLU GÖRÜŞ vermedi diyormuş bi o memmun değilmiş

Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku

5. Biz de gk onaylar diyoruz...

399/6 da ne diyor cancagazim.

Bir de onu yaziver

6. 2017 3 aylık tablosunu okudun mu!!!

Daha 4 ay bitmeden MAHKEMEYE başvurdular değilmi
     Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Biz de gk onaylar diyoruz...

399/6 da ne diyor cancagazim.

Bir de onu yaziver

7.  Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    Çok memmunlar bunlar bağımsız denetçiden!!!

Patronda bunlar bize neden OLUMLU GÖRÜŞ vermedi diyormuş bi o memmun değilmiş
    Benim görüşüme göre bağımsız denetçi, olayı hem patron stratejileri lehine, hem yükümlülüklerinden dolayı kendini hukuksal zorluklara sokmamak için, hem de yatırımcılarında bilgilendirecek bir tarzda idare etmiş. Ama yönetim kontrolü yatırımcılara geçerse belki raporlarda herseyde daha iyi bir netlik oluşur.

Zaten ayrıca özel denetçide atanmadı talep edilmişse ve özel denetçide atanacaksa mevcut bağımsız denetçiyle devam edilmesinde bir sorun olmaz diye düşünüyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    2017 3 aylık tablosunu okudun mu!!!

Daha 4 ay bitmeden MAHKEMEYE başvurdular değilmi
    Hani sen her kap haberine inanma diyordun hayirdir... Memsada inanma kervanda inan ahhh doktor ahhh

Sayfa 174/964 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •