Aylıklar Harika görünüyor bence sabredene çok iyi getirisi olabilir .Teşekkürler
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
EN BÜYÜK KAZANCINIZ SAĞLIĞINIZDIR
Sacro bey " bryat " hissesinde dikkat ceken bir durum var mı yukarı yönlü ve takibinizde mı ?... teşekkürler...
Hayırlı günler hayırlı kazançlar dilerim..Ostim B den A grubuna geçmiş,KAP a da bildirmisler.
BLL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
VKGYO GRAFİK ÜSTTE
3,20 üzeri aylık kapanış yapamazsa X.A.B yapmış C için 2,10 lara kadar geri çekilme ve D için yükseliş 2019 lara tekabul ediyor.
sadece saçma sapan bir senaryodur, 3,20 üzeri kapanışlarda geçersizdir.
gözgöre göre götürceklerini teknikçi avlamadan götürceklerini, kan gözyaşı ve sabır çile çekmeden götürceklerini düşünmüyorum
bu hisse bedelsiz vermişti bedelsizden önce 19 lara kadar gitmişti sanırım.
yok abi 2011 yüzde 354 bedelli yaptı hisse sonra ve hisseyi tahtacı hüseyin yönetim arasında çatışma çıktı 2014 yılında yüzde 100 bedelli açıkladı yönetim 3,5 liradan ve tahtacı hüseyin ile yönetim mahkemelik oldu ve mahkeme hala devam ediyor rivayet odurki tahtacı hüseyin tahtayı bıraktırmak zorunda bırakıldı o da elindekileri çıkarmak ve bedelli giremek ve bedelliyi iptal emek için tahtanın içini oydu ve bedelli fiyatı tahta fiyatını geçti yönetim ciddi bir şekilde bedelliye girmek zorunda kaldı yönetimde 11 kişi çalışır dünya kadar para alır ama daha ne iş yaptığını kimse çözemedi diyede laflar oalıkta dolanıyor)
ytd deli saçmasıdır
Usta makina takım için teşekkür ederm
Sacroya Ben de makine takim icin tesekkür ederim
Gesendet von iPhone mit hisse.net
Yer İmleri