Sayfa 288/1122 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Hiçte peynir ekmek gibi satılmıyor sarı sayfada bakın aylardır satılıklar var.

2. Malesef ev ve konuta yatirim araci gözüyle bakıldığı için ihtiyacı olmasa da alabildigince alıyor. Utanmadan sıkılmadan cebimde param yok acliktan olüyorum, batiyorum, yanıyorum da diyebiliyor. Bunlari silkesen dolar beton altin ne varsa uzerinden düşer.

Rusya fillandiyaya gaz akışını kesti.usuyen sarışınlar acaba nereye gitsek diyormuş [emoji39]

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Rusya fillandiyaya gaz akışını kesti.usuyen sarışınlar acaba nereye gitsek diyormuş [emoji39]
    Elektrik akışını kesti.!!

Russland dreht Finnen den Strom ab .!!!!

Fasülyenin faydaları nelerdir??
    Getir bir tanesini kışın onun ateşi .!!
    Isıtsın.!!!
    Kalbini.!!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Zaten sadece elektrik ihtiyaclarinin %10'ununu aliyorlarmis Rusya'dan. Böyle bir beklentide olduklari icin de alimlari nisan ayinda düsürmüsler. Yeni atom reaktörleri su anda yari kapaside calisiyormus ve Rusya'dan aldiklari elektrigin yarisini karsiliyormus. Temmuz ayinda tam kapasiteye gectiklerinde tamamen karsilayacaklarmis.
    FIN'in sorunu yok da, GER ne yapacak görecegiz yeterince gaz alamazlar sa.

6. https://www.themoscowtimes.com/2022/...aturday-a77678
    Russia Says to Cut Electricity to Finland From Saturday
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

7.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    KKM ve Dolara hücum tezinizi hemen çürüteceğim.
    diğer bankalar neden arttırmıyor peki onların Tl. sıkışıklığı yok mu ?
    KKM yapabilen bankaların TL sıkışıklığı olacağını sanmıyorum.KKM yapma yetkisi olmayanlar ise mecbur faiz arttıracak.

Hatta şunu düşündüm, KKM yaptım banka bana %17 faizi veriyor. şu ortamda çok düşük hata komik bir faiz, ama biz dolar kaskosu olsun diye o düşük faize razı gelip parayı bankaya veriyoruz, o da düşük faizle aldığı bu parayı kimbilir kaç faizle satıyor.
    Banka için müthiş bir kar var.

Aslında şöyle olmalıydı bankalar KKM faizinde de serbest bırakılmalıydı, asıl rekabet o zaman olurdu.Muhtemelen ticari kredi faizleri çok yükselmesin diye en çok %17'ye sabitledirler bunu.Kur coşarsa aradaki farkı herkes ödeyecek, daha çokta kkm yapmayanlar kkm yapanlara destek çıkacak.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    KKM yapabilen bankaların TL sıkışıklığı olacağını sanmıyorum.KKM yapma yetkisi olmayanlar ise mecbur faiz arttıracak.

Hatta şunu düşündüm, KKM yaptım banka bana %17 faizi veriyor. şu ortamda çok düşük hata komik bir faiz, ama biz dolar kaskosu olsun diye o düşük faize razı gelip parayı bankaya veriyoruz, o da düşük faizle aldığı bu parayı kimbilir kaç faizle satıyor.
    Banka için müthiş bir kar var.

Aslında şöyle olmalıydı bankalar KKM faizinde de serbest bırakılmalıydı, asıl rekabet o zaman olurdu.Muhtemelen ticari kredi faizleri çok yükselmesin diye en çok %17'ye sabitledirler bunu.Kur coşarsa aradaki farkı herkes ödeyecek, daha çokta kkm yapmayanlar kkm yapanlara destek çıkacak.

Ancak şöyle bir durum var.
    Aktifbank KKM yapıyor müşterilerine...
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Sayfa 288/1122 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •