Sayfa 609/1044 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Günaydın gençler,

Dandan abi sana duble günaydın. erkencisin.

Lütfü abi kesin bişi olacak bak. Dandan abi bu saatte uykusunu haram edip gelmez.
    Haklısın Selim hocam, Dandanakan hocam bu saatte geldiğine göre olabilir (:

T/A hocamda gelmiş, mevziler kalabalık bakalım düşman neler yapacak
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Günaydın gençler,

Dandan abi sana duble günaydın. erkencisin.

Lütfü abi kesin bişi olacak bak. Dandan abi bu saatte uykusunu haram edip gelmez.
    Günaydın Selimcan heyecan yapma şaşırtayım dedim seni biraz. Ufak bir tamirat işi var biraz çimento bakıcam.

3.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Günaydın Selimcan heyecan yapma şaşırtayım dedim seni biraz. Ufak bir tamirat işi var biraz çimento bakıcam.
    Kolay gelsin hocam, bizim burada bir çuval çimento 90 TL olmuş sanırım, inşaat işleri iyice pahalandı...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Kolay gelsin hocam, bizim burada bir çuval çimento 90 TL olmuş sanırım, inşaat işleri iyice pahalandı...
    Hiç sorma hocam bu işin sonu nereye gidecek, ev fiyatları uçtu diyoruz tabi spekülatif fiyatlar var ama malzeme fiyatları el yakıyor.
    Geçenlerde üç adet dış cephe kaplama köpüğüne 105 tl dediler ağzım açık kaldı şaşırdım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
     Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Kalabalık etmeyeyim o zaman ben satışları kaldırayımda biraz da başkalarından mal alıver
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
    GARAN pay alım teklifi ile ilgili süreç ne zaman bitiyordu bilgisi olan var mı ? Ona göre dikkatli olalım. Malum endeksi tutanlar içinde pay yüzdesi ağırlığı var.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

7.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    GARAN pay alım teklifi ile ilgili süreç ne zaman bitiyordu bilgisi olan var mı ? Ona göre dikkatli olalım. Malum endeksi tutanlar içinde pay yüzdesi ağırlığı var.
    18 Mayıs son günmüş hocam, bizim banka zaten düştü birde ona buna eşlik edeceğim diye düşerse ayıp eder (:

8.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Hiç sorma hocam bu işin sonu nereye gidecek, ev fiyatları uçtu diyoruz tabi spekülatif fiyatlar var ama malzeme fiyatları el yakıyor.
    Geçenlerde üç adet dış cephe kaplama köpüğüne 105 tl dediler ağzım açık kaldı şaşırdım.
    Herşeyin fiyatı uçtu hala da uçmaya devam ediyor maalesef, bir türlü piyasa dengelenemiyor, sonumuz hayır olur inşallah

Sayfa 609/1044 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •