Sayfa 137/1000 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    deve sidiği
    devenin sidiği yetmez bu kafaya ulaşmak için...

makas 15 bini geçince noluyordu yakın vadede

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Nebati:
    - Mahalle aralarındaki arsaların hızlı bir şekilde yapılaşması için paydaşlardan destek istiyoruz
    - Konut piyasasındaki ihtiyacı gidermek için hızlı adımlar atmak istiyoruz. İşbirliği ile İstanbul'daki konut arzını katlayacak şekilde bir sonuçla karşı karşıya kalabiliriz

istanbul olmuş 20 milyon...

daha mahalle aralarındfaki tek tük arsayıda hızlıca konuta çevireceklermiş...

vizyonları bu kadar...deprem gerçeğini unutuyorlar...

Bakan nebatinin bahsettiği istanbuldaki arsa...

bu arsayla sorunları çözecek...

4.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    en uzak vadede indikatör işlemez be dostum.... güncel vadede takır takır işliyor mesela..... saat 11 gibi saatlikler al verdi ve ardından fırladı yukarı.... dolar çıktığı sürece de düşmez bu borsa zaten.... kısa da kalmak en riskli iş şuan
    soktgumun uzak vadesine bakmiyorum ki ztn..dmk istedigim islerine gelirse al gelmezse sat ta verir kirilma anlarinda katakulli miss gibi..risk almaya aldin aldin almadin arkadan bakarsin vs vs..neyse ya lanet olsun viop..

5. [emoji16][emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Bakan nebatinin bahsettiği istanbuldaki arsa...

bu arsayla sorunları çözecek...

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by gmt® Yazıyı Oku
    soktgumun uzak vadesine bakmiyorum ki ztn..dmk istedigim islerine gelirse al gelmezse sat ta verir kirilma anlarinda katakulli miss gibi..risk almaya aldin aldin almadin arkadan bakarsin vs vs..neyse ya lanet olsun viop..
    2009dan beri oyundayız. Evelden 1000 puan makasta isyan ederdik. 50 tane kural değişti. günlük 10-15-20 bin puanlık marjlarda oynnamaya da alıştık. Aklımız yerinde kaldığınca masada oturmaya devam. Bu pis salacak, ben 272 binde elimi yıkar çıkarım diyordum. Ama makas ve arkadaşların teknik öngörülerini görünce 245-250 aralığı gelir gibi.

7.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    2009dan beri oyundayız. Evelden 1000 puan makasta isyan ederdik. 50 tane kural değişti. günlük 10-15-20 bin puanlık marjlarda oynnamaya da alıştık. Aklımız yerinde kaldığınca masada oturmaya devam. Bu pis salacak, ben 272 binde elimi yıkar çıkarım diyordum. Ama makas ve arkadaşların teknik öngörülerini görünce 245-250 aralığı gelir gibi.
    kahrolasi makas bu kadar yuksek olmasa sinirim bozulmaz ama verecek bir sabah elimize alin yiyin makasi deyip cikacak isin icinden orcunun ccgu..ne diyeyim..pis mi salarlar pis mi kayarlar kim biliyo ki..

8. özel bankanın verdiği faizin üzerine kur farkı ödüyoruz şaka gibi özel banka kar edecek ceremesini kamu çekecek
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Sayfa 137/1000 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •