Sayfa 147/1000 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: Vıop XLI

1. Mart ayında kira 175 bin tl idi.(dolar 14,50 idi)
    Güncel 145 bin tl.(dolar 15,85)
    Ben bu eve nisan ayında 150 bin peşim teklif ettim kabul etmemişlerdi.

https://www.sahibinden.com/ilan/emla...3735667/detay/

2.  Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Bunun için yüzde 95 geçmeli, yanlış mıyım?
    yüzde 98i geçtiğinde

3.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    BBVA'nın amacının o olduğunu düşünüyorum geriye dönük ortalama fiyat da çok yükselmeden %100 ü alıp yoluna bakacak. Mevzuattan tam emin değilim MiniYatirimci arkadaşımız aydınlatabilir okuyorsa. Bu yüksek kârlarla 2 yıl işletse zaten bedavaya %50 almış olacak.
    %98'ine ulaşması veya bu durumda iken ek pay alınması halinde BBVA açısından diğer pay sahiplerinin tamamını ortaklıktan çıkarma hakkı, diğer ortaklar açısından da paylarını BBVA'ya satma hakkı doğar. Ortaklık tarafından gerçekleştirilen bedelsiz ve/veya yeni pay alma haklarının sınırlandırılmadığı bedelli sermaye artırımlarında mevcut ortaklar tarafından alınan paylar nedeniyle veya miras, geri alınan paylar, oy haklarının donması gibi sebeplerle satma ve ortaklıktan çıkarma hakkı doğmaz.

Hâkim ortak tarafından, hâkim ortak konumunun kazanılması veya bu durumda iken ek pay alınması durumunda KAP gönderilir. Söz konusu açıklamayı takip eden en geç 30 gün - 1 ay içerisinde ortaklık tarafından pay değerlerinin tespiti amacıyla Kurulun ilgili düzenlemeleri uyarınca değerleme raporu hazırlatılır ve raporun özeti kamuya açıklanır. Özetin kamuya açıklanmasını takip eden iki aylık hak düşürücü süre içerisinde satma hakkını kullanmak isteyen ortaklar, belirlenen fiyat üzerinden satma hakkı kullanım taleplerini ortaklığa yazılı olarak iletir.

Ortaklıktan çıkarma hakkını kullanmak isteyen hâkim ortak, satma hakkının kullanımına ilişkin iki aylık hak düşürücü sürenin sona ermesini takiben en geç üç iş günü içinde bu hakkını belirlenen fiyat üzerinden ve diğer ortakların tüm payları için kullanmak üzere ortaklığa başvurur.

Hâkim ortak, diğer ortakların paylarının iptali için SPK'ya başvurur. Ayrıca paylarının borsa kotundan çıkarılması için borsa istanbula başvurur. Ortaklıktan çıkarma hakkının kullanımına konu olan paylar, TTSG'ye tescil tarihi itibarıyla iptal edilmiş sayılır.

Bunları geçip işin para kısmına gelirsek; yorum yapmadan mevzuatı koyuyorum aşağıya

Payları borsada işlem gören ortaklıklar için;
    1) Payları Yıldız Pazarda işlem gören ortaklıklarda hakların doğmasının kamuya açıklandığı tarihten önceki son bir aylık; payları Yıldız Pazar dışındaki pazar ve platformlarda işlem gören ortaklıklar için ise bu tarihten önceki son altı aylık dönem içinde borsada oluşan günlük düzeltilmiş ağırlıklı ortalama fiyatların aritmetik ortalaması ile her bir pay grubuna ilişkin fiyatın tespiti amacıyla hazırlanan değerleme raporunda belirlenen değerin ortalaması ve

2) Hâkim ortak konumunun kazanılmasının eş anlı olarak yönetim kontrolü değişikliğine yol açması durumunda pay alım teklifi düzenlemeleri çerçevesinde hesaplanması gereken zorunlu pay alım teklifi fiyatından yüksek olanı dikkate alınır.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Makasa pek kafa yorma dostum, yönü bilsen yeterli
    yön mön kendilerinin olsun makasın ucu sapı hepsi birlikte usta.benim midem burdan otesini kaldirmayacak.işine geldi mi dowa bakar gelmeyince aynada kendine bakar..Usd sivrilmiş cds mds sapitmis harc borc enflasyon la yamulmuş foseptik cukuruna giden bir ulkenin zirvelerde başak gecen borsasi icin icimde bir gram ilgi kalmadi ztn..5 haftadir az sonra dusuyorum birazdan dusuyorum geldim geliyorum derken ağam bizim eglendi durdu.bsy olacagi yok demekki..inada gerek yok..

5. Güzel proje fiyatlar uygun.1.650.000)

https://www.erkayatwins.com/?gclid=E...SAAEgJP3_D_BwE

6.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Mart ayında kira 175 bin tl idi.(dolar 14,50 idi)
    Güncel 145 bin tl.(dolar 15,85)
    Ben bu eve nisan ayında 150 bin peşim teklif ettim kabul etmemişlerdi.

https://www.sahibinden.com/ilan/emla...3735667/detay/
    hocam evlat ediniyor musun?

7. Dayu borsa mi kalmış 5 dolardan 1 dolara inmiş. Halk dolar bazlı kayıp %95. Aefes dolar bazlı %97. Dayu koin gibi bitmiş borsa sadece bitmesi 9 sene sürmüş konu bu he bi de bu şirketler çatır çatır üretip satıyor koyinden farkı var ki dolar bazlı bile bilancolari çok kötü değil ki bak dolar düşsün demiyorum müdahale olmadan 2 3 çeyrek sabit kalsın bilancolar çık değişik rakamlar gelmeye başlar kar rakamları en kral muhasebeci bile gizleyemez patlar.

Dayı sen neyi shortluon? Sıfır mi olsun anlamadım ki dayu sıfır olsun diosan toplanak sıfır diyek nere düşecek anlamadım ki düşse ne olacak? Kim mal satacak? Malı satan mal satıp ne alacak ev mi araba mi dolar mi altın mi? Dolarize %80. Evler zirve. Faiz yok. Nereye gidecek bu para dayu? Yabancı yok. Yabancı gitti bak komple yok.

Yabancı 100 milyon dolar mal alsa endeks 50 bin puan gidecek askerden yeni gelmiş gibi endeks var daha dibin neyin dibini zorluyon batsın mi bankalar neyim zaten batık yani batsa bu kadar ucuz olur? İspanyol getir malı kokuyle alayım diyor. Her gün şirketler kendi hissesini geri aliyor. Vur short biz de vurduk zamanında da geçti zamanı dayu inat etme aha diyeceğim bu kadar.

Illa cort diosan yazdim memedabi gelince vur, bosporos haymana dan otoban motoban deyince kapat al sana bedava para.
     Alıntı Originally Posted by gmt[emoji2400
    ;5929119]yön mön kendilerinin olsun makasın ucu sapı hepsi birlikte usta.benim midem burdan otesini kaldirmayacak.işine geldi mi dowa bakar gelmeyince aynada kendine bakar..Usd sivrilmiş cds mds sapitmis harc borc enflasyon la yamulmuş foseptik cukuruna giden bir ulkenin zirvelerde başak gecen borsasi icin icimde bir gram ilgi kalmadi ztn..5 haftadir az sonra dusuyorum birazdan dusuyorum geldim geliyorum derken ağam bizim eglendi durdu.bsy olacagi yok demekki..inada gerek yok..
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    hocam evlat ediniyor musun?
    Cv ni gönder.

Sayfa 147/1000 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •