Sayfa 315/1122 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bakalım şapkadan yine birşeyler çıkartıp, millete yüksek maliyetli dolar kitlenecek mi? Ciddi şüphelerim var.
    bence kkm ile hedeflenmek istenen şok şeklinde olmayan zamana yayılmış bir devalüasyon o yüzden kurda ani düşüş ya da ani çıkış ikisi de istenmiyor artık 20 Aralık gibi bir günün seçime kadar olacağını sanmıyorum enflasyon korumalı mevduatın da kkm kadar talep göreceğini düşünmüyorum tabi yanılabilirim

2.  Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    nkolaydan bonoya bağlayan arkadaşlar; (geriye dönük bir kaç sayfa okudum da....)

çok özel olmazsa;
    yaklaşık, yatırımlarınızın yüzde kaçını bağladınız....
    son 2 yıldır yaklaşık %50 sini bağladım. bir ara %29 faiz vermişti o dönem 6 ay boyunca %100 de 100'ü nkolaydaydı.

Evet riskli ama deniz düşen yılana sarılıyor işte.

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Istanbula tasinacaklar..........
    temmuz ayı itibariyle merkez bankası ziraat halk ve vakıfın tüm birimleri taşınıyor
    ataşehir etrafında 2,5 milyondan aşağı (arlkadaş 2.250.000 e büyük mücadelelr sonucunda almayı başardı)ev yok
    kiralar 10 ila 16.000 arası
    kamu bankaları 3.000 er tl kira yardımı öneriyor ayrıca temmuzda istanbula gideceklere %20 civarında (ünvana göre 2.000 ila 6.000 arasında ek zam demek) zam var
    ayrıca istanbula gideceklere ayrıca doğudaki gibi fark ödeyecekler
    bir halt olacağı yok.

4. Ben de enflasyon korumalı bir ürünün KKM'den daha fazla talep göreceğini tahmin ediyorum ama elbette ben de yanılıyor olabilirim.

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Tapu icin mi gerekiyor?

Taputakas sistemi daha ucuz bir alternatif olabilir..

https://www.taputakas.com.tr/nasilcalisir.html

Syg,
    Evet, karşıdaki satıcı eski kafa biri. Taputakas en iyi sistem. Ancak satıcı Teknolojiden anlamıyor. Nakit istiyordu.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

6. Bir daire parasını ( 750 bin ) lastiğe yatıran 5 ayda % 50 prim yaptı.

Don lastiği değil, araç lastiği. Millette don kalmadığından don lastiği işi bitmiş.

Yatırım tavsiyesi olamaz. Bu arada YSU denen fon Tahvil faizlerinden köşe olmuş.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    temmuz ayı itibariyle merkez bankası ziraat halk ve vakıfın tüm birimleri taşınıyor
    ataşehir etrafında 2,5 milyondan aşağı (arlkadaş 2.250.000 e büyük mücadelelr sonucunda almayı başardı)ev yok
    kiralar 10 ila 16.000 arası
    kamu bankaları 3.000 er tl kira yardımı öneriyor ayrıca temmuzda istanbula gideceklere %20 civarında (ünvana göre 2.000 ila 6.000 arasında ek zam demek) zam var
    ayrıca istanbula gideceklere ayrıca doğudaki gibi fark ödeyecekler
    Bankaların olduğu bölge Ataşehire bağlı olup bol miktarda plaza ve site var , hemen yolun karşısı ümraniye bağlı bölge çoğunluğu apartman dairesi , 2+1 dairelerin kirası 4 denn başlıyor ataşehir tarafındaki siteler min x3 olur...

Neyse bizim mahallede canlanmış olacak

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bankaların olduğu bölge Ataşehire bağlı olup bol miktarda plaza ve site var , hemen yolun karşısı ümraniye bağlı bölge çoğunluğu apartman dairesi , 2+1 dairelerin kirası 4 denn başlıyor ataşehir tarafındaki siteler min x3 olur...

Neyse bizim mahallede canlanmış olacak
    oldu zaten daha öncede yazdım arkadaş 2.250.000 e anlaşıp kapora verdiği ev adam 1 gün sonra satmaktan vazgeçti
    tehditle evini sattırmam dava açarım diyerek adamı ikna etti
    ataşehirde site içerisinde 2+1 lere 14.000 kira denince mecbur kalmış
    aldıkları yerde ataşehire çok yakın değil sanırım özyeğin üniversitesine yakın bi yerden aldı
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 315/1122 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •