Sayfa 180/544 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280 ... SonSon
Arama sonucu : 4352 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: EPLAS - Egeplast

1. merhabalar borsada işlem gören egeplastik şirket yatırımcısıyım. şirket hisselerini yaklaşık bir yıl önce tl varlıklara güvenerek döviz ve altın almayıp hisse senedi satın aldım. her geçen gün param eriyor şirket hisseleri hergün düşüyor. sürekli yalan ve dolandırıcılık haberleriyle bizleri kandırdılar. EN SON BİR AY ÖNCE 140 MİLYON TL KARŞILIĞINDA BİZLERE 35 TL DEN SATTIKLARI HİSSELERİ 17 TL DEN YAKLAŞIK 7.8 MİLYON LOT ALDILAR. ARADAN 10 GÜN GEÇMEDİ ELLERİNDE BULUNAN 2.7 MİLYON LOTU ALDIKLARI FİYATIN ALTINDA SATIYORLAR. BEN RESMEN BATTIM TL VARLIKLARA GÜVENEREK YAPTIĞIM YATIRIMLA. BEN İÇİN TEK YOL KALDI O DA İNTİHARRRRR. BENİ DOLANDIRDILAR BAŞKALARINI DOLANDIRMASINLAR DİYE BU MEKTUBU YAZIYORUM. BEN HAYATIMA SEBEP OLDULAR BAŞKALARININ HAYATINA SEBEP OLMASINLAR. BU ŞİKAYETTE KARŞILIĞINI BULMAYACAK BİLİYORUM AMA YİNE DE ŞANSIMI DENİYEYİM DEDİM. MALUM GENELDE PARA SAHİBİ OLANLAR HER YERDE BİZ GARİBANLARI EZİYOR. ELVEDAAAAA

2.  Alıntı Originally Posted by zekiveli87 Yazıyı Oku
    merhabalar borsada işlem gören egeplastik şirket yatırımcısıyım. şirket hisselerini yaklaşık bir yıl önce tl varlıklara güvenerek döviz ve altın almayıp hisse senedi satın aldım. her geçen gün param eriyor şirket hisseleri hergün düşüyor. sürekli yalan ve dolandırıcılık haberleriyle bizleri kandırdılar. EN SON BİR AY ÖNCE 140 MİLYON TL KARŞILIĞINDA BİZLERE 35 TL DEN SATTIKLARI HİSSELERİ 17 TL DEN YAKLAŞIK 7.8 MİLYON LOT ALDILAR. ARADAN 10 GÜN GEÇMEDİ ELLERİNDE BULUNAN 2.7 MİLYON LOTU ALDIKLARI FİYATIN ALTINDA SATIYORLAR. BEN RESMEN BATTIM TL VARLIKLARA GÜVENEREK YAPTIĞIM YATIRIMLA. BEN İÇİN TEK YOL KALDI O DA İNTİHARRRRR. BENİ DOLANDIRDILAR BAŞKALARINI DOLANDIRMASINLAR DİYE BU MEKTUBU YAZIYORUM. BEN HAYATIMA SEBEP OLDULAR BAŞKALARININ HAYATINA SEBEP OLMASINLAR. BU ŞİKAYETTE KARŞILIĞINI BULMAYACAK BİLİYORUM AMA YİNE DE ŞANSIMI DENİYEYİM DEDİM. MALUM GENELDE PARA SAHİBİ OLANLAR HER YERDE BİZ GARİBANLARI EZİYOR. ELVEDAAAAA
    eger ciddi yazdıysan her düşüşün çıkısı vardır bizde zamanında cok sıfırladık şükür ke-mal gibi şirketleri öğrenip artık onlara kazandırmıyorum.ulkede iyi şirket çok eregli,aksa,şişe vb.al kenara at uzun vade bak mutlu edecektir ıhlas,kutman,ke-mal,galip vb.bunların şirketlerinden uzak dur borsa güzel kazandıracaktır.

3. Arkadaşlar! ''Düşen bıçak tutulmaya çalışılmazmış.'' A1 Capital girilen bütün alım emirlerine veriyor.Satacağı miktar sonlanıncaya kadar beklemekte fayda var zannımca.

Alıntı Originally Posted by zekiveli87 Yazıyı Oku
    merhabalar borsada işlem gören egeplastik şirket yatırımcısıyım. şirket hisselerini yaklaşık bir yıl önce tl varlıklara güvenerek döviz ve altın almayıp hisse senedi satın aldım. her geçen gün param eriyor şirket hisseleri hergün düşüyor. sürekli yalan ve dolandırıcılık haberleriyle bizleri kandırdılar. EN SON BİR AY ÖNCE 140 MİLYON TL KARŞILIĞINDA BİZLERE 35 TL DEN SATTIKLARI HİSSELERİ 17 TL DEN YAKLAŞIK 7.8 MİLYON LOT ALDILAR. ARADAN 10 GÜN GEÇMEDİ ELLERİNDE BULUNAN 2.7 MİLYON LOTU ALDIKLARI FİYATIN ALTINDA SATIYORLAR. BEN RESMEN BATTIM TL VARLIKLARA GÜVENEREK YAPTIĞIM YATIRIMLA. BEN İÇİN TEK YOL KALDI O DA İNTİHARRRRR. BENİ DOLANDIRDILAR BAŞKALARINI DOLANDIRMASINLAR DİYE BU MEKTUBU YAZIYORUM. BEN HAYATIMA SEBEP OLDULAR BAŞKALARININ HAYATINA SEBEP OLMASINLAR. BU ŞİKAYETTE KARŞILIĞINI BULMAYACAK BİLİYORUM AMA YİNE DE ŞANSIMI DENİYEYİM DEDİM. MALUM GENELDE PARA SAHİBİ OLANLAR HER YERDE BİZ GARİBANLARI EZİYOR. ELVEDAAAAA
    Aman sakın.
    Hiçbir şey, insan hayatından değerli değildir.
    Ailenin yanında olmalısın.
    Lütfen.

5. Ah K.Z. ahhhh.

6.  Alıntı Originally Posted by zekiveli87 Yazıyı Oku

Sayın Yeni Üye ! Hiç bir şey senin hayatından daha değerli değildir.Borsada fırsatlar bitmez.Kripto para değil ki sermayen yok olsun.Hisselerine sahip çık.Gün gelir az bir zararla da olsa satar çıkar,başka hisse de %50 yakaladın mı bütün zararını çıkarırsın.Yeter ki piyasadan kopma,ayakta kal.Biz bu piyasa da 30 yıldır neler gördük.

Hemen aklından çıkar o kötü düşünceleri.......

7. Allah belanızı versin!!! 15 yıllık yatırımcıyım bu hissenin. Şu zamana kadar hiç sitem etmedim sabırla bekliyorum lakin artık sitem değil direkt olarak ALLAH BELANIZI VERSİN diyorum. Yazık bu kadar insana!!!

8. başka formlardaki beddualar burayada geldi..... 28-30 aralığından bu fiyatlardan kağıt mı satılır nidaları atanlar....... vardı nerdeler....

Sayfa 180/544 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •