Sayfa 318/1122 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1. Şu anda Altınkaynak döviz bürosu dolar 15,96 iken gişede 16,01 tl. ye alıyor , 16,09 tl. ye satıyor.

Nadir döviz internet sitesinde de piyasa bankalardan yüksek aldığı görülüyor. nadir şu an bozdurmak isteyene 16 tl. veriyor.

2.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Dolar başlığına 17 lirayı görmeden yazmayacağım demiştim. Bu başlığa da 32 günlük mevduat faizleri % 25 olmadan yazmayacağım. Yani uzun bir süre tatil yapmak zorundayım gibi...
    Yani şimdi yazmamışmı oldun???

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Yurdum insanı büyük gelişme içerisinde !!

Kapıcı - aşağılama , Bina görevlisi - yüceltme mi ?
    bildin aynen öyle

bu ülkede
    kapıcının bile arabası var demek övme ise susayım bu konuda
    bunu söyleyenin kim olduğunu gayet iyi hatırlıyorsunuzdur
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Yurdum insanı büyük gelişme içerisinde !!

Kapıcı - aşağılama , Bina görevlisi - yüceltme mi ?

Bekçi - ? , Gece kartalı - ?

Eşek - tövbe tövbe , merkep - yahşi ( eşeğin hayatında ne değişiyor acaba )

Köy - banal ( köylülük ) , Mahalle - ehlem, yakışır . Köyden mahalleye geçenlere sormak lazım.

Neyse ekonomiyi hallettiler şimdi hayatın içinden geçerek düzeltmeleri yapıyorlar.
    Bravo… iş piyasasında durum bundan ibaret.

Beyaz yakalıda bile uzman, uzman yardımcısı etiketi kalmadı. Herkes müdür, herkes co-founder…

Makamları yükselttik. Peki reel gelirleri ne yaptık?

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    oldu zaten daha öncede yazdım arkadaş 2.250.000 e anlaşıp kapora verdiği ev adam 1 gün sonra satmaktan vazgeçti
    tehditle evini sattırmam dava açarım diyerek adamı ikna etti
    ataşehirde site içerisinde 2+1 lere 14.000 kira denince mecbur kalmış
    aldıkları yerde ataşehire çok yakın değil sanırım özyeğin üniversitesine yakın bi yerden aldı
    Orası Altunizade dünya kadar yol var eğer servis yok ise trafikte feci dur kalk yapar

İyi günler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    577
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Artik kapicilik muhendislikten daha yuksek bir hayat standarti sagliyor.
    Bu da bir gercek.

Syg,
    Bizim kapıcı 30 yıldır ekmek yedigi binaya ihanet etti mahkemelik olduk ,200k borç çıkattı tazminatı verdigimiz halde dahada acımam kapıcılara, bizden iyi çogu 3,5 daireleri var...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    577
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Mahallemde kriz yok diyenler
    Bayılıyorum kendi çevrelerine ve dar bir alana bakarak ekonomi yorumu yapan gazetecilere.

“Bilem nereyi gezdim, kafeler dolu, barlar dolu, dükkanlar dolu, demek ki ekonomide sıkıntı yok†diye yazıyorlar ya, hastasıyım bu yazarların.

İstanbul’un en zengin semtlerinde ya da Arap turist yoğun alışveriş bölgelerinde dolaşırsanız tabii ki ekonomi iyi zannedersiniz.

Mesela gelin bakın Nişantaşı’na.

Yemin ederim Louis Vuitton’nun önünde kuyruk var.

Prada yok satıyor.

Dünyanın en pahalı ayakkabılarını satan Berluti’den eli boş çıkan yok.

Brioni’den, Zilli’den, Stefano Ricci’den çıkan poşetler minibüslerle taşınıyor.

Chanel eski dükkana sığmadığı için yeni büyük dükkana taşındı.

Hermes’in içinden çekirge sürüsü geçmiş gibi, dükkanda mal yok.

1 milyon dolara saat satan Richard Mille’ye girin tek saat kalmamış satacak.

Patek Philippe biraz daha güngörmüşlere hitap ettiği için tek tük de olsa saati kalmış elinde.

Buraya göre yazarsanız kişi başı geliri 200 bin dolarlık ülke zannedersiniz.

Peki doğru olur mu böyle bir analiz?

Arabıyla, çorabıyla 90 milyonluk ülkede, bir de zengin Körfezli turistiyle tabii ki parası olan hem de çok parası olan bir 300-500 bin kişi olacaktır.

Louis Vuitton poşetleri, Erbil plakalı Lamborgihini’sine sığdırmaya çalışan birilerini elbette göreceksinizdir.

Gelir uçurumu giderek arttığı için yabancıların yanı sıra bu 300-500 bin kişi çok ama çok harcayacaktır.

Bunlara bakarak, 17 milyonluk kentte iki alışveriş caddesine bakarak ekonomi yorumu yapılmaz.

Yapılırsa komik olunur.

Geçin bakalım çok uzağa değil, aynı semtte iki cadde geriye.

Ucuzluk marketinde aldığı ürünü kasada bırakmak zorunda kalanların sayısı mı daha fazla, yoksa lüks marka önünde kuyruk bekleyenlerin sayısı mı!

Ya da bakın bakalım kaç kredi kartı borçlusu icralık olmuş, kaç otomobil bankalara icradan geri dönüp otoparka çekilmiş, kaç eve haciz gelmiş, kaç senet protestolu, kaç çek karşılıksız. Bankaların umudu kestiği kredi miktarı kaç liraya ulaşmış.

“Ben İstiklal Caddesi'ni gezdim, bu ülkede kriz yok†derseniz size şimdilik gülerler.

Yarın öbür gün yemin ederim döverler.

https://m.haberturk.com/yazarlar/fat...ikiyor-musunuz

Fiskirtmac cadde cocugu Gidivan'a gelsin..

Syg,
    Yoldaşım birde istinye parkın üst kattaki vale bölümüne gel ferrari lambo porche range dolu ,bmw mersoları araçtan saymıyorlar,bilen bilir elit tabaka arka kapıdan giriyor kırmızı halı ile dedigin magzalara ;)

Sayfa 318/1122 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •