Seri taban olsa 22 dolardan 20 18 16 ne olur hiç dayi
Seri taban olsa 22 dolardan 20 18 16 ne olur hiç dayi
Herşeyi sırayla zopaladı lar, onsu dövdüler, petrolü dövdüler, borsaları dövdüler, kripto paraları dövdüler bi kere de şu yılanoğlunu dövseler
Hamdım Piştim Yandım
Yurt dışı piyasalar gerçekten çok ilginç, çok fazla sert düşüyor gibi geliyor bana...
Bilanço daraltacaklar 9 trilyon dolardan 7 trilyon dolara, ama daha daraltmadılar.
Faiz arttıracaklar, ama daha yeni başladılar, henüz reel faizler negatif bölgeden yeni çıktı, hala sıfıra çok yakın.
İşsizlik artabilir, ama henüz artmadı, veriler hala iyi geliyor, üstelik ne kadar artacağı önemli.
Bir tek, gıda enerji enflasyonu ve bunlardan arınmış çekirdek enflasyon uçuşta, TÜFE de hafif bir açısal düşme var.
Yani çok erken çok sert gibi düşüş..
Nasda q formasyonu daha belirgin olduğundan onu takip ediyorum, ona da ilave emare olsun diye TESLA ya bakıyorum. Bir zigzag var NASDA Q da, ilk A sı impulse, dolayısıyla C si ED gelir diye bekliyorum, kesin kaide değil ama Prechter ekolünde özellikle beklenmesi gereken bir durum. Yok gelmiyor, impulse+impulse gibi ilerliyor. Bu durumda zigzag olduğundan da emin olamıyorum ED yi görmeden, tek parça komple impulse olabilir ihtimali hala ihtimal.
Bakın DJI üzerinde göstereyim, şöyle bir ihtimal beliriyor, yani çok sert çok gereksiz, mevcut durumla uyumsuz bir durum.
Şu NDX-SPX-DJI da son dipler aşağıya geçilmemeli. Dipten itibaren yukarıya doğru oluşan minik yapılar 1-2 diye hala sayılabiliyor. Yoksa bilmediğimiz başka bir şey var diyeceğim. YTD
![]()
Conilerde bizdeki kadar tecrübe yok dayı.
Amerikan borsaları %50 buralardan bekledikleri gibi yükselebilir emme dolar çöp olur aslında 10,000 dolara aldıkları Ford 20,000 dolar olmuş olur
Yarın tatil olması, iyi.
Sabah extra bi dayak atacaktı..
Neyse cuma +gaplı piyasa olabilir.
GARAN 17 üzeri hedef var..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cuma abd de vade sonu
O nedenle
Cuma akşam abd için düşüşün sonu olabilir.
Bizde de cuma kötü başlasa da iyi biter umudum
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri