Originally Posted by kamil79 Adamlar sonunda senin kısaları kapattırdı ve uzun yaptırdı.... helal olsun bu bademgillere.... şimdi sen aldın diye basmasınlar basmazsa aaaaaa ama..
bugünü buldu makasla oynayacak şerrofsizzz..
Originally Posted by gmt® basmazsa aaaaaa ama.. Bu bademgileller ve lanet robotları çok tehlikelidir..... geneşlde vatandaşa aldırana kadar 40 takla atarlar... aldırdıktan sonra ise bir anda basarlar... bakalım napacaklar dostum..
2725.00 gelecek gibi
gel 2700 e kapanalım haftasonuna sıfır risk girelim...
furun ayıcıklarım acıman gömün gitsin EKM geliyo gelmeden furmuşken tam furun otobandan önce son vuruş
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Originally Posted by gmt® abka aga yaktın bizi..120 şort kapadın long açtın zannettiler heralde vurdular kafaya.. Cumaya kafa rahat gideyim diye short kapattım..Namussuz beni bekliyormuş.. 20 puan karla kapatmıştım..bekleseydim çok iyi olacakmış.maliyet 2800 ün hemen üstüydü...KISMET OLMADI... ama gerilla taktiğine geçtim...ARACI KURUM TAŞ MI YESİN? GERİLLA TAKTİĞİYLE 24.8 MİL. HACİM oldu..
Originally Posted by ABKA Cumaya kafa rahat gideyim diye short kapattım..Namussuz beni bekliyormuş.. 20 puan karla kapatmıştım..bekleseydim çok iyi olacakmış.maliyet 2800 ün hemen üstüydü...KISMET OLMADI... ama gerilla taktiğine geçtim...ARACI KURUM TAŞ MI YESİN? GERİLLA TAKTİĞİYLE 24.8 MİL. HACİM oldu.. zaten sen kapattın diye basmışlardır dostum
Forum Rules
Yer İmleri