Sayfa 345/1122 ÝlkÝlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 2,753 - 2,760 arasý.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altý faiz oranlarý) - VI

1.  Alýntý Originally Posted by rxpu Yazýyý Oku
    Bizim kapýcýnýn avukatý kapýcýnýn oturduðu ve kira alýnmayan dairenin kira bedelinin aslýnda kapýcýnýn brüt maaþýna eklenmesi gerektiðini daha sonra da kapýcýnýn net maaþýndan kira bedelinin ödenmesi gerektiðini iddia edip geçmiþ 20 yýlýn aylýk kira bedeli kadar brüt maaþý artýþýný ve net maaþ farkýný istemiþ.

Ayrýca kapýcýya bedelsiz kiralanan dairenin gelir vergisinin ödenmediði için maliye bakanlýðýna,

Brüt maaþýnýn eksik yatýrýlmasý ile oluþan gelir vergisi kaybý için de vergi dairesine

Eksik gösterilen brüt maaþtan dolayý emekli olduðunda alacaðý emekli maaþýnýn düzeltilmesi için SGK'ya

ihbarda bulunmuþtu.
    Mahkemenin sonucunu soran forumdaþlar oldu. Sanýrým 3-4 sene önceydi olay.
    Kapýcý tüm bu asýlsýz iddialarý için 250.000TL istemiþti (2018-2019 yýlý parasýyla).
    Hakim hatýrladýðým kadarýyla 65000TL gibi bir meblaðý uygun görmüþtü.
    En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alýntý Originally Posted by Patrick Bateman Yazýyý Oku
    Yerli firmalarý destekleyelim.

Yerli malý yurdun malý herkes Yerliyurt kullanmalý.

ytd
    Sitemizde 3-4 kiside Safter var. Tekneler 5 metre civari olsalar da hepsi cok memnun.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    35.5
    Gönderi
    577
     Alýntý Originally Posted by Patrick Bateman Yazýyý Oku
    Bu ay 4000 liradan fazla tutarýnda olta kamýþý&makinasý (çift çift), sahte balýk/yem/kurt, misina, fileto býçaðý, kamp tencere/tava seti, kamp sandalyesi, masasý vs vs borsa parasýnýn hepsini hobiye gömdüm. Ev oltacý dükkanýna döndü. Eski oltalarý da buldum çýkardým saklandýklarý karanlýk odadan. Bakýmlarýný yaptým.

Artýk önümüzdeki en az 10 sene boyunca et iþini çözdüm inþalla

Þimdi balýk tutmayý öðrenmeye/hatýrlamaya geldi sýra Geçen baya cebelleþtim elimdeki atçek takýmýyla. Fýrlatmayý bile unutmuþum 20 dakika kadar error verdim sonra hatasýz atmaya baþladým

Herkesin bir hastalýðý var iþte. 10 sene önce tutmuþtum son balýðýmý ama þimdi yeniden hortladý bu meret bünyemde.
    Yaþ 54 40 yýldýr 3,5 kasnak olta onuda kendim yaparým ,birde zýpkýn palet maske elbise onlarýda alalý çok oldu hala iþ görüyorlar,diyecegim en az masrafla en çok balýk tutmuþumdur herdaim ;) Ayvalýk dikili çandarlý hatim ettik kýyýlarýný ,30 sene önceki avlar tabiki yok ama hala aç býrakmýyor meralar.

5. Tekne alým satým baþlýðýna ilgisiz bir þey yazacaðom affola.

0,89 ve 0,99'luk konut kredi þartlarý belli oldu.

En belirgini kendinin yada eþi veya çocuðunun evi olmamalý.

Ýlk Evim Konut Kredisi sýfýr konutlar için

Geniþletilmiþ Konut Kredisi sýfýr veya 2. el için
    Ama bunun için Konut deðerinin en az yarýsýnýn 07.05.2022 öncesinde döviz ve/veya altýn hesaplarýnda bulunmasý ve söz konusu tutarýn kredi kullaným tarihine kadar bankada TCMB Dönüþüm Kuru üzerinden TL’ye çevrilerek karþýlanmasý gerekiyor.
    Konut deðerinin yüzde 50’sinin finansmaný için konut kredisi kullandýrýlabilir.

https://www.gazetevatan.com/ekonomi/...i-oldu-2039597
    Son düzenleme : myfinans; 20-05-2022 saat: 23:15.

6.  Alýntý Originally Posted by myfinans Yazýyý Oku
    Tekne alým satým baþlýðýna ilgisiz bir þey yazacaðom affola.

0,89 ve 0,99'luk konut kredi þartlarý belli oldu.

En belirgini kendinin yada eþi veya çocuðunun evi olmamalý.

Ýlk Evim Konut Kredisi sýfýr konutlar için

Geniþletilmiþ Konut Kredisi sýfýr veya 2. el için
    Ama bunun için Konut deðerinin en az yarýsýnýn 01.04.2022 öncesinde döviz ve/veya altýn hesaplarýnda bulunmasý ve söz konusu tutarýn kredi kullaným tarihine kadar bankada TCMB Dönüþüm Kuru üzerinden TL’ye çevrilerek karþýlanmasý gerekiyor.
    Konut deðerinin yüzde 50’sinin finansmaný için konut kredisi kullandýrýlabilir.

https://www.gazetevatan.com/ekonomi/...i-oldu-2039597
    7 Mayýstan önce bankada para ya da altýn olmasý gerekiyor. Burada hatalý tarih yazýlmýþ. HMB’nin Twitter hesabýnda açýklama mevcut.

7. Selçuk tepelinin içinden ninja çýktý

8.  Alýntý Originally Posted by umtt Yazýyý Oku
    7 Mayýstan önce bankada para ya da altýn olmasý gerekiyor. Burada hatalý tarih yazýlmýþ. HMB’nin Twitter hesabýnda açýklama mevcut.
    1 tür için bankada paraya gerek yok.
    2 tür için yani 0,89 için paraya gerek var.

Sayfa 345/1122 ÝlkÝlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •