aramýzda türk milletini halen çözemeyenler var. çok ülke gördüm, bizimkiler kadar hovarda millet yok.
bizim millet hazýrý yer, o da yetmez gelecekteki parayý da yer. sadece istanbul'da 8 milyon icra dosyasý var.
kontörlü iphone kullananlar var, bmw'ye benzin ýþýðý yanmadan benzin alamayanlar var.
adamýn evinde oturduðu koltuk minderi çökmüþ mutfak dökülüyor ama her sene tatile gidip bronzlaþýp resim atmasý lazým bu tiplerden akrabalarýmda çok var hepsinden kaçtým kurtuldum þükür iyi ki þu forum var ayný kafa yapýsýndaki insanlarla sohbet baya rahatlatýcý oluyor milletin gündemi kkm altýn falan deðil cep telefonunu yenilemek tatile gitmek vb faaliyetler
19 Mayýsta Kadýköye gittim..Balýk pazarýnýn oradaki tüm restoran ve fastfoodcu(kokoreç vb) full olmasada fula yakýndý...Belki tatilolmasý nedeniyle olabilir dedim veya eðlenceye bütce ayýracak kadar parasý olan tatil nedeniyle oraya gelmiþ olabilirler...
Asya’lýlar harcadýmý saðlam harcýyor
3 poþet dior
2 poþet LV
1 poþet hermes
Kadýnýn üzerinde de celine þapka
Burberry gömlek
Rolex saat
Hermes çanta vardý
5-10 dk foto, selfi çekimi yaptý
![]()
Þöyle örnek vereyim miras yolu daire kaldý sattýlar bir tanýdýða kendine 6 haneli çokta yüksek olmayan bir pay düþtü .
5 hanesini kýzýna lüks Doðum günü partisi düzenledi .
Adamýn SGK’lý iþi yok orada burada düzensiz çalýþýyor .
Yani babasýnýn miras hakkýnýn 6-7 da birini gibi birgünde parayý Doðum günü partisine harcadýlar
Yer Ýmleri