Sayfa 357/1122 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457857 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 2,849 - 2,856 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

bugün kkm dönüşü olacak %16.50 den bağlamıştım onu yansıtmışlar şimdi dolar kurunun açıklanmasını bekliyoruz net rakam ortaya çıkacak bakalım fakirden fukaradan alınan vergilerden ne kadar alıp bana verecekler
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Yemyesil muz onlar, midede olgunlasmaya devam edebilir..
    benim muz agac, erken hevenk vermis bu sene yiyebilcem diye dusunuyorum ya bakalim...
    muz yemyeşil olması sorun değil.
    al onu serin bir yerde tut bir iki güne kalmaz olgunlaşır.

ayrıca sarı olunca olgunlaşır tatlanır tam tüketim safhası potasyum kaynağı olur.
    beneklenmeye kararmaya başladığı an tüketmek sıkıntılı potasyum gidiyor,
    şekere dönüşüyor.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Saat 11 kurumdan saat 12'ye kadar yatmış olur..Hazinenin kasasında baya bir hafifleme olur ]
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bugün kkm dönüşü olacak %16.50 den bağlamıştım onu yansıtmışlar şimdi dolar kurunun açıklanmasını bekliyoruz net rakam ortaya çıkacak bakalım fakirden fukaradan alınan vergilerden ne kadar alıp bana verecekler
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Enflasyona endeksli tahvillerin süresi 1 yıl olacak. Daha önce bozduranlar kârdan yararlanamayacak. Yıllık TÜFE %40 mı olmuş, tahvil sahibi 1 yıl sonra %40lık payını alacak, ayrıca ekstra en az 10 puan gelir elde edecek. Toplam %50lik kazanç olacak. En sağlam yatırım. Bozdur dövizini, al tahvilini, kurtar vatanını. Bu uygulama piyasada büyük hareketlilik meydana getirecek, tahvillere resmen hücum başlayacak...

Türk lirasındaki kazanımlar bir anda artacak, kur balonu bu defa tamamen sönecek. Bankalardan mevduat kaçışı yaşanmaz, zira tahviller döviz bozdurana satılacak, TLye sahip olana değil. 92 ve 180 günlük süper bonolar hazineye ek yük getireceği için tercih edilmeyecek. 20 Aralık öncesi de vatandaşı uyarmış, haklı çıkmıştım. İlk etapta dolar 14 liraya düşer. Tutunamazsa 12-13 TL aralığına döner. Bu tahvillerin büyüklüğünün 15 milyar dolarla sınırlanacağını düşünüyorum. Elde edilecek 240 milyar liralık kaynakla enflasyonun beli kırılacak, çiftçilere gübre, mazot, tohum desteği artacak, KOBİlere can suyu sağlanacak. Yatırımlar genişleyecek, istihdam artacak, vatandaş gülecek. Oyun böyle bozulur...

https://www.turkiyegazetesi.com.tr/y...el/627348.aspx
    Keşke dediğiniz gibi olsa.sattıkları 128 milyar usd ile bu yazdıklarınızın 10 da 1 i yapılamadı malesef.
    Tuik başkanı istifa ettirildi bundan sonra gelecek enflasyonun çok düşük gösterilmeyeceği ne malum. Bu nedenle etkisi sınırlı ve çok kısa vade olurki. Buda TL de olanlara usd alma fırsatı verir görüşündeyim. Saygılar

Alıntı Originally Posted by ada Yazıyı Oku
    Saat 11 kurumdan saat 12'ye kadar yatmış olur..Hazinenin kasasında baya bir hafifleme olur ]

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    14.400 tl %16.50 dan faiz alacaktım sağolsunlar 57.400 tl yatırmışlar hesaba yani hazineden durup dururken 43.000 tl aktarmışlar bana
    bir halt olacağı yok.

Faizde duran para hem usd hemde gayrimenkul karşısında fena dayak yedi...KKM kısmen yaranıza merhem oluyor...Geçen yıl benim bölgede 450 bin olan daire şimdi 1.7 milyona çıkmış...Doları bile katlamış gidiyor , Bu spkülasyonun sonu umarım luna coin gibi olmaz

üst limiti %17 belirlemişler kamular 17 veriyor yeni açılana 1 gün bekleyeyim dedim bono çıkarsa belki dolara çakarlar daha aşağıdan açtırırım yada dolara çevririm komple
    bir halt olacağı yok.

Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

üst limiti %17 belirlemişler kamular 17 veriyor yeni açılana 1 gün bekleyeyim dedim bono çıkarsa belki dolara çakarlar daha aşağıdan açtırırım yada dolara çevririm komple
    Mantıklı bir hareket.
    Günlük bağlayıp, biraz beklemede kalmak daha faydalı olabilir.
    Tabi 16 barajı yıkılırsa geçmiş olsun.

Sayfa 357/1122 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •