TTB: Günde 7 doktor yurt dışına gitmek için başvuruyor https://tr.sputniknews.com/20220523/1056602896.html
hastanelerde doktor kalmayacak bize lafontenden masal anlatıyorlar
TTB: Günde 7 doktor yurt dışına gitmek için başvuruyor https://tr.sputniknews.com/20220523/1056602896.html
hastanelerde doktor kalmayacak bize lafontenden masal anlatıyorlar
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Sayın Akçay umarım döviz bozmamışsınızdır?
Yandaş yalama yazarlar sayesinde borsa döviz manipülasyonu yaptı adamlar.
Süper bono gelecekmiş batirel batırdı milleti
Belki de milletin elinden dolarları alıyorlardır..
Eğer dövüz hesabına gelecekse dövüz cüzdanı şart...
Zamanı gelince gelir...
Dövüz zirvedeyken gelir
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Eğer enflasyona dayalı tahvil bono çıkacaksa elektrik doğalgaz sigara ekmek gıda petrol ürünleri ne varsa gereken zam yapılır zirveye çıkartılır enflasyon sonra bu çıkar. Sonra kur gevşerse dünyada çok absürt bir şey olmazsa enflasyon düşer ama bu dediğim için bunların kapasite yetmez. Birde Rusya ABD NATO olayı var evet dersek kışın doğalgaz kesilir hayır dersek ABD nin sümen altında ki sorunlarımız ortaya çıkabilir.
Değerli Sindoma abey seni hem beyefendi hem de borsacı olarak çok beğenirim.
Müsadenle söz hakkı düştü iki kelam edeyim.
Gitmiş biri olarak diyorum; bu muhabbet bence bayık abi.
Al ben geldim çok kritik görevimiz vardı ne oldu bişey olmaz arkadan aslan gibi nesil geliyor giden gider kimse kendini vazgeçilmez zannetmesin.
Bak gitmiş biri olarak söylüyorum bunu. Türkiye onu kaybetti bunu kazandı muhabbetleri boş. Giden tabi ki gitsin maddi imkanlar manevi imkanlar daha iyi gelir veya denemek istersin veya kendini geliştirmek istersin veya bin türlü başka sebebi olabilir. Ama drama yapmayalım kalan gidene bişey demesin giden de kalana bişey demesin. Saygı sevgi çerçevesinde. Biz sonuçta milyonlarca almancı vermiş bi milletiz ne oldu bişey olmadı, ülkeye faydası olur gidenin yeri boşalır işsizlik azalık, giden ülkesine çalışır para döviz getirir.
Gidene de kalana da laf etmeyelim hesabına kitabına kafasına uyan gitsin uymayan kalsın. Kalan arkadaşlar da aslan gibi gidenler de. İşsizlik almış yürümüş. Giden gitsin yeri dolsun kalanların maaşı artsın. Soğan bile fazla ekince Sakaryaya döküyoruz. Beyaz yaka fazlamız varsa gitsin abey. Gerçek böyle. Sonuçta Cauti ağabeyin de diyeceği gibi bu bi planlama hatasıdır, olan olmuş, doktor fazlan var mühendis fazlan var bundan sonra fazlan olmaz alttan kimse girip de boşa okumaz şimdiki fazlalar da böyle böyle eriyecek ne yapalım.
Yer İmleri