bu tiplerin dövizin yükselişini engellemek gibi bir dertleri olduğunu hiç sanmıyorum..ne zaman öncekinden daha çok müsait gollük pozisyon olur o zaman bir katakulli yapılır...
bu tiplerin dövizin yükselişini engellemek gibi bir dertleri olduğunu hiç sanmıyorum..ne zaman öncekinden daha çok müsait gollük pozisyon olur o zaman bir katakulli yapılır...
Ekran Alıntısı.jpg
sarıya ve mor düşene kadar getirdi..buralardan mı döner üst kırmızıdan mı döner görücüss..ama aşağıdaki kırmızı zaman geçtikçe daha aşağıda olacak..![]()
haber globalde vetaranların maçı var...
düşe kalka oynuyorlar...
memed abey sabah çok erkenden gelip vob yabmayın vs bişiler demen lazım acil,iyi geliyo öyle![]()
kurtar beni bu meretten..kolumu masaya dayamaktan sinir sıkışması oldu parmaklarım karıncalanıyo...stressss...vob yabmayın..![]()
karşısında bahse girdiğiniz akıllı para , sizin baktığınız grafiklerle işlem yapmıyor biliyorsunuz değil mi ?
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
deli deli hareketler yapma palaaa..şort değil onlar lönkk kapadık sadece,vışkırttın ya azcık ondan..
eccuk gepli açarsa bide üstüne 4-5 binlik çubuk yaparmı sabah sabah yapabülüü bu manyak![]()
Bu işin önü açık, yeni sektörler yada hali hazırda bikaç sektörü ateşleyebilir.
Bugün bi kişi ile başlar yarın sayı artabilir. Eskiden TV
yada araba bile yoktu, insanoğlu nerden nereye gidiyor belli değil.tv ilk çıktığında kim koydu o adamı kutuya demişlerSınırları zorlamak lazım hayallerin boyutu çok büyük olabilir. Ariston abi bi düşünsene, zaman geçmiş uzayda üst kurulmuş marsa oteller yapılmış,dünyadan insanlar uzaya tatile gidiyor, alışveriş yapıp geldiğini,üüüle olursa,
Asels andan başka
Astronot kıyafeti üretecek firma iş yapabilir,
ulaşım sektörü iş yapabilir, mesela Thyao gibi
Uydu bağlantısı ve iletişim sektörü iş yapabilir, mesela Tcell gibi
hatta inşaat sektörü bile uzayda iş yapabilir.
Haaa biz bunları görmeye yaşımız yeter mi bilemem
Hamdım Piştim Yandım
şu anki içinde bulunduğumuz sosyal ve ekonomik durumdan bağımsız , bu Tarsus kazısı ile , çok güçlü bir koz elde ettik , diğer ülkelere karşı. bu da yadsınamaz yani.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri