Sayfa 314/1000 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,505 - 2,512 arası.

Konu: Vıop XLI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Eninde sonunda tüfe bono-tahvili çıkmalı. Yoksa doların önü kesilemez...Ama bu çıkmadan önce tekniğe yansır.Kanımca,önce bıst100 de anlamsız düşüş olacak..oldukça sert...2-3 devre kesme olur.

ve gece ansızın kararname çıkar.dolar 13-13.40 aralığına anında iner...ve bıst100 ; 1.5 dolar altına inmeli...

VOB DA : piyasa yapıcı bunu mutlaka haber alır ve saatlikler önceden sata geçer...

dolar long olanların en büyük sorunu bu olmalı..Beni bağlar ama buradan 16.30 dan dolar almam...16.70 fibo hedefi var...Ama gece sıkıntılı olur.

Bu olay netleşinceye kadar bence,kaldıraçlar çok az olmalı.

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Eninde sonunda tüfe tahvili çıkmalı.Ama bu çıkmadan önce tekniğe yansır.Kanımca,önce bıst100 de anlamsız düşüş olacak..oldukça sert...2-3 devre kesme olur.

ve gece ansızın kararname çıkar.dolar 13-13.40 aralığına anında iner...ve bıst100 ; 1.5 dolar altına inmeli...

VOB DA : piyasa yapıcı bunu mutlaka haber alır ve saatlikler önceden sata geçer...

dolar long olanların en büyük sorunu bu olmalı..
    anlamsiz dedigin o dusus oncesi üçbuçuk attiran yukseliş olmasi da dahil degil mi senaryona,cunku 17-20 aralikta oyle olmustu..sadece meraktan..

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İşin sırrı vob yapmıycan gmt abi bunlar kediyi öldürüyorlar sonra zıplatıyorlar sonra ölmüş kediyi tekrar öldürüp tekrar zıplattırıyorlar.
    Biri bana anlatsa bu kedi kaç canlı
    kaldıraçlı piyasalarda uzun vadede kazançlı çıkan insan sayısı %1 i 2 yi geçmez haklısınız varsayalım yüksek bir rakam kazanıldı insanoğlunun doğası gereği daha da aç gözlü oluyor ve fazlasını kaybediyor.. Uzun vade kısmı çok önemli kısa vadede kazanılabilir.
    Son düzenleme : semh; 25-05-2022 saat: 22:25.

4.  Alıntı Originally Posted by Kuyum Yazıyı Oku
    Haziran ayında grafik nerede olacak bu medyumluga girer abi..

kesinlik ile bilinemez.

Selametle..
    Sayım yapak memedabi, abc den sonra 2 için yukarı doğru fışkırttıktan sonra aşağı 4 ü yapıp 5 için yukarı doğru tekrar fışkırtacak, biraz zaman analizi çalışırsak haziran ayının 15.günü tepeyi işaretlemek için sizden bi işaret gelmesini bekleriz aksi halde d yapmak için aşa bi sorti atıp kediyi tekrar zıplatırlarsa grafikisi değişik şekle girer, muahhaaa
    Şaka yahu
    Nerden bilecen ne olucağını, bilsek zaten zengin olurduk.
    Ama bişii öğrendim sonunda
    Klavyeden şort tuşunu sökücen abi, vob yapmıycan
    Hamdım Piştim Yandım

5. Kapatıom bak lonkleri giderse senden isderum paramı çok iyi yerden panga lonklemusum keyfim yerinde idi
     Alıntı Originally Posted by Kuyum Yazıyı Oku

Asla basaramazsin
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Topik ne olmuş böyle in cin top oynuyor ,
    köyün delisi milleti bıktırmış,
    vob yapma,teknik analiz diye birşey yok,
    yok memed geldi al, Ahmet geldi sat
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Yaşlılık zor bir durum ..gerçekten öyle

Son pozisyonlar 282750 stop ..yoksa şort devam

Değerli şahsında tüm dostlarıma huzurlu geceler
    Tecrübeyle sabit eğer bir hedef verip orada stop olacağım dersen bu namussuz ne yapar ne eder orayı yakar...

Bak ben 5-6 yıldır terse gideceğini hissedersem pozu kapatıp pozsuz şekilde ne yapacağıma karar veriyorum. Poz ters yönde ise tarafsız kalamiyorsun...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

şortçular dikkat etsin ,
    2400 üzeri saatlik barlarda 2450 formasyon hedefi.
    yalnız bugun hacim tırt şuanda
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

tobo yu çevirdi 2 li tepeye seyretmeye devam hangisini uygularsa o yöne pozisyon denerim.
    kolay gelsin.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

dow saatlik 32 üzeri saatlik barlarda böyle bir hikayesi var.
    bak bunlar bugun sıra ile oluyor TEKNİK yok vs muhabbeti yapanlar.
    gerçi tatar memed ne anlatırsan anlat fark etmez gelicek papağan gibi aynı şeyleri yazacak .
    memed herkes çizgi çeker ama herkes çizgileri okuyamaz
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 314/1000 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •