23 mayıs sabahı mesajları...(gerçi birileri kayıt ediyoruz dediler..baksınlar...)
YORUM GÜNCELLENMEDİKÇE AYNI KANAATTEYİM..
Global anlamda Haziranın sonuna kadara ralli bekliyorum.Ama sonra 2 ay çok sert düşüş beklerim.HEDEF SP500 DE 3.400
Bizde tüfe bonosu vs. çıkmadıkça 1.48 dolardan yukarı beklerim.Yani global destekli ve dolar bazlı ucuz argumanlı çıkış...Ama olur da tüfe bonosu çıkarsa...dolar 13 tl...ve bıst100; 2.000 civarı beklerim(1.5 dolar)
Şahsen Haziranın sonuna doğru AGRESİF SHORT YAPIP...ağustos vade sonuna kadar tatil yapayım diyorum...
kanımca aps 540 k dan 670 k ya yükselecek...Bu da ana senaryoya hizmet eder..
26 mayıs 2022 itibariyle 3-4 haftalık ve sonrasındaki 2 aylık , özellikle global planım bu...DEDİĞİM ARALIKTA poz.alırım.çaktırmadan-sessizce ...
Son düzenleme : ABKA; 26-05-2022 saat: 14:54.
Merhabalar
Resimin büyük kısmına bakarsak ana yükseliş trendinin düzetmesi bitti ,bundan sonra yeni zirveyi hedefleyecek gibi gözüküyor yani viob 2982 üstü , u 100 2570 bu arada tabi gitgeller olur. Kısa vade de özellikle bugun de ben viop un yine günün en yuksegınden kapatacgını düsünüyorum. Dususler alım fırsatı
Tcmb'nin net uluslararası rezervleri 20 mayıs'ta 9.56 milyar dolar (önceki hafta: 14.99 milyar dolar)
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Memedabi eskiden Hektaş hergün yeşil olurdu bugünlerde arçelik bu şekilde dikkatimi çekti ondan şeyttim
Hamdım Piştim Yandım
Fiyatlama davranışları bozulmuş.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Bankaların teminatlarına bir şey yapacaklarmış,piyasa sevmedi, ucuz parayı sadece kamu bankalarına vermenin yolunu arıyorlar bence.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Afedersiniz ama boşa kürek çekiyorsunuz.
Saatlik hareketlere bakmayın halüsinasyon’a kapılmayın bal gibi mal kitliyor adam.
Ya yukarı taşıyıp shortçu patlatarak mal kitleyecek ya da malı size vere vere kitleyecek. Sonuç olarak size hayrı olmayacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri