Sayfa 399/1122 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499899 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 3,185 - 3,192 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    fark vermeyi istemiyorsa kur korumalı yap
    onsta kazanç potansiyeli güzel, diyeceksinki git fiziki altın al, açıkçası dolar böyle giderse kardeşlerim tamam nas var ama islam kolaylıklar dinidir diye başlayan bir kürsü konuşmasından korkuyorum: ) faizi 1 puan bile artırırlarsa piyasada algı değişir dolar 13'lere gelir bir haftada. 18 aralıkta dayak yiyenlerdenim akıllandım. böyle bir ülkede yaşıyorsan ne kadar koruma o kadar iyi. süper bono çıkar da dolar 10'a gelirse daha aşağı gidemeyeceğinden tüm parayı diye aft ipj afs ne kadar yabancı borsa fon varsa gömecem zaten. hiçbir enstruman abd borsaları kadar gelecek vaadetmiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    onsta kazanç potansiyeli güzel, diyeceksinki git fiziki altın al, açıkçası dolar böyle giderse kardeşlerim tamam nas var ama islam kolaylıklar dinidir diye başlayan bir kürsü konuşmasından korkuyorum: ) faizi 1 puan bile artırırlarsa piyasada algı değişir dolar 13'lere gelir bir haftada. 18 aralıkta dayak yiyenlerdenim akıllandım. böyle bir ülkede yaşıyorsan ne kadar koruma o kadar iyi. süper bono çıkar da dolar 10'a gelirse daha aşağı gidemeyeceğinden tüm parayı diye aft ipj afs ne kadar yabancı borsa fon varsa gömecem zaten. hiçbir enstruman abd borsaları kadar gelecek vaadetmiyor.
    1 puan faiz doları 13 e çekmez. Süper bono çıksada süperrr olmaz çünkü bütün faizler artar onu istemezler. Abd borsası ilk çökecek borsadır ondan sonra küresel olur

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    Altın yatırımı yapacaksanız ve altın fiyatının düşme riskini almak istemiyorsanız mantıklı olan altın KKM yapmak.

Alaattin Aktaş
    @Alaattin_Aktas

Mayıs enflasyon tahminim artı-eksi yarım puanlık oynamayla %7.5.
    Bu artışla beş aylık oran %42'yi, yıllık %81'i bulacak.
    Mayıs oranını yukarı çeken iki grup var; gıda ve giyim.
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Dudu BOSS.!!!!
    Bak ülke ne hallere düştü.!!!!
    Kendime masallar. !!!
    Masallar dünyası.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6. Dr. Nureddin Nebati sonunda hükümetin enflasyon sorununu çözemeyeceğini itiraf etmiş. Zaten veriler de hükümetin enflasyonla mücadelede başarısız olduğunu gösteriyor.
    Nebati: "Enflasyonla mücadeleyi tek boyutlu olarak sadece devletin çözeceği bir sorun olarak görmüyoruz."

https://twitter.com/TuncSatiroglu/st...SF1CAofUg&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Dudu BOSS.!!!!
    Bak ülke ne hallere düştü.!!!!
    Kendime masallar. !!!
    Masallar dünyası.!!!!
    Verdik yetkiyi...