Sayfa 209/479 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon
Arama sonucu : 3829 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: CEMTS - Cemtaş Çelik Makina

1. Bu kadar arsa toplamanın manası nedir? İşleri bu kadar yoğun bu şirketin!? Tarım yani yani gıda işine mi girecek? Bu kadar çok arazi toplaması manidar. İçinden bir gyo çıkar yakında.

https://www.borsagundem.com/haber/ce...pluyor/1664885

2. Bu arkadaşlar sanayici. Yatırım için arsa topLamazLar.

Büyük oLasıLıkla üzerine fabrika yapacakları arazileri aLıyorLar.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bu kadar arsa toplamanın manası nedir? İşleri bu kadar yoğun bu şirketin!? Tarım yani yani gıda işine mi girecek? Bu kadar çok arazi toplaması manidar. İçinden bir gyo çıkar yakında.

https://www.borsagundem.com/haber/ce...pluyor/1664885

3.  Alıntı Originally Posted by aLLoFFs Yazıyı Oku
    Bu arkadaşlar sanayici. Yatırım için arsa topLamazLar.

Büyük oLasıLıkla üzerine fabrika yapacakları arazileri aLıyorLar.
    Agrasif büyüme dedikleri bu olsa gerek hocam.
    Vasıflı çelikte yeni bir Ereğlimiz olacak anlaşılan.

4. son kapta Karacabey, Nilüfer ve Mudanya ilçesinden arsa alındığından bahsetmiş. fabrika için desek neden farklı farklı ilçelerden alıyorlar. depo falan mı yapacaklar bilen yok mu
    yatırım tavsiyesi değildir

5.  Alıntı Originally Posted by wasdreel Yazıyı Oku
    son kapta Karacabey, Nilüfer ve Mudanya ilçesinden arsa alındığından bahsetmiş. fabrika için desek neden farklı farklı ilçelerden alıyorlar. depo falan mı yapacaklar bilen yok mu
    https://twitter.com/azizserin75/stat...61507112341506

Şirkete sorulmuş net cevap yok
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

6. Bana alalım kenarda dursun demişler gibi geldi, muhtemelen finansal borçlanma ile yaptılar bu alımları. Düşük faiz ile uzun vadeli kredi kullanıp arsa alımı yapmış olabilirler. Ortada net yatırım planı yok ama sürekli arsa alımı var. Faizler düşükken kaçırmayalım diyorlar gibi
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

7.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    cevap için sağ olun. şirketten işe yarar bir açıklama gelmemiş ilerde yatırım olursa güzel olur. olmazsa da arsadan zarar gelmez diyelim
    yatırım tavsiyesi değildir

8.  Alıntı Originally Posted by wasdreel Yazıyı Oku
    son kapta Karacabey, Nilüfer ve Mudanya ilçesinden arsa alındığından bahsetmiş. fabrika için desek neden farklı farklı ilçelerden alıyorlar. depo falan mı yapacaklar bilen yok mu
    Şirketle konustum. Bölge 3 ilcenin kesişim yerindeymiş, hepsi aynı bölgeden bazıları yanyana dediler. Sanayi genişlerse,üzerine yeni fabrika kuracaklarmis. Sanayiye komşuymuş araziler.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

Sayfa 209/479 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •