Usta yada selamlar lionnes ede selamlar ironman e de selamlar
Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...
Güzel portfoy yapmıssınız Sn.lionnes
YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...
sayın Yıldız Tozu , siz hatır sordunuz ama ben gidiyorum bu hisseden
ilerde bu sepetim 2-3ye katladığında tekrar gelirim belki ( geldiğimde inşallah düşükten bulurum kronntu da yine paramı 2-3 katlarım ) , paramın tabi bir kısmıyla gelirim çünkü bu sepetteki hisseleri en az 10 sene tutmayı düşünüyorum![]()
saoğlun sayın Yıldız Tozu ..
çok iyi araştırdım..
hem hikayesi güzel olan hem büyüme odalanan şirketleri, sürekli maddi duran varlıklarını yani yatırımılarını arttıran ve arttıracak olan , ortakları kurumsallığı benimsemiş olan şirketleri seçtim..
ek olarak ihracat ve satışlarının çoğunu döviz olarak yapanları seçtim..
bir diğer avatajı da genel bist endeksinin hala dolar bazlı dipte olması ve seçimler öncesi ( borsa geleceği satın alır seçim gününü beklemez ) ve sonrası 3 senede 4-5 kat ralli bekliorum bist 30 hisselerinde
Son düzenleme : lionnes; 31-05-2022 saat: 22:21.
kimya, celik ile birde enerji şirketide sokun derim.
su anda populer ama karsan , naten , yukselen veya tugcelik , alkim,cemtas, parsan, mercan ıda arastırmanızı öneririm.
Belki bir iki tanede attım kalsın belki patlar hissesi de katılabilir.
Yer İmleri