Bebek sahilinde çekilen ve sosyal medyada tepkilere neden olan görüntülerle ilgili gözaltınan alınan şüphelilerden Özgür K. tutuklandı. Şüphelilerden Carmen Maria T'nin "Biz dans ediyorduk" dediği, Özgür K'nin ise suçlamayı kabul ettiği öğrenildi.
Bebek sahilinde çekilen ve sosyal medyada tepkilere neden olan görüntülerle ilgili gözaltınan alınan şüphelilerden Özgür K. tutuklandı. Şüphelilerden Carmen Maria T'nin "Biz dans ediyorduk" dediği, Özgür K'nin ise suçlamayı kabul ettiği öğrenildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
vayy yeni mi farketmişler...
yarın portföy boşaltırım...
100% benjo
Memento mori
herhalde ukrayna savaşı bitip, küresel durgunluğa giriyoruz.
full benjo vaz geçtim kkm daya, alım varantlarını diz ağustosa kadar tatile..
Memento mori
Acayip bir dunya oldu artik. Yemege suya karistiriyorlar. Her turlu krazeeee var.
Ülkemiz insanının çoğu ruh hastası. Yozlaşmış, fakirlikten kırılan, kendini geliştirebilecek maddi olanaklardan yoksun, zihinleri bulanık, ahlaki kurallardan bı haber, primitif düşüncelere saplanıp kalmış bir toplum halinde... Bu nesli kayıp nesil bundan sonraki nesilde muhtemelen böyle olacak. Yazık..Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri