Bebek sahilinde çekilen ve sosyal medyada tepkilere neden olan görüntülerle ilgili gözaltýnan alýnan þüphelilerden Özgür K. tutuklandý. Þüphelilerden Carmen Maria T'nin "Biz dans ediyorduk" dediði, Özgür K'nin ise suçlamayý kabul ettiði öðrenildi.
Bebek sahilinde çekilen ve sosyal medyada tepkilere neden olan görüntülerle ilgili gözaltýnan alýnan þüphelilerden Özgür K. tutuklandý. Þüphelilerden Carmen Maria T'nin "Biz dans ediyorduk" dediði, Özgür K'nin ise suçlamayý kabul ettiði öðrenildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
vayy yeni mi farketmiþler...
yarýn portföy boþaltýrým...
100% benjo
Memento mori
herhalde ukrayna savaþý bitip, küresel durgunluða giriyoruz.
full benjo vaz geçtim kkm daya, alým varantlarýný diz aðustosa kadar tatile..
Memento mori
Acayip bir dunya oldu artik. Yemege suya karistiriyorlar. Her turlu krazeeee var.
Ülkemiz insanýnýn çoðu ruh hastasý. Yozlaþmýþ, fakirlikten kýrýlan, kendini geliþtirebilecek maddi olanaklardan yoksun, zihinleri bulanýk, ahlaki kurallardan bý haber, primitif düþüncelere saplanýp kalmýþ bir toplum halinde... Bu nesli kayýp nesil bundan sonraki nesilde muhtemelen böyle olacak. Yazýk..Mi Note 10 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri