Yabancı doğrudan kontrol edeceği yatırımlara girer bence, suyunun suyuna ortak olmanın mantığı yok. Türkiye'de borsa işi hala oturmadı. Zaten dünyanın en likit borsası deniyor, vakit geçirmek için al sat yapıyoruz.
https://www.dunya.com/sirketler/dani...-haberi-659473
Danimarkalı denizcilik şirketi DFDS, Türkiye'nin önde gelen lojistik şirketlerinden Ekol'ün uluslararası karayolu taşımacılığı şirketini devralıyor.
...
13 ülkede ofisi bulunuyor
1990 yılında kurulan Ekol, taşımacılık, kontrat lojistiği, dış ticaret, gümrük ve tedarik zinciri yönetimi alanında faaliyet gösteren entegre bir lojistik şirketi. Ekol’ün Türkiye, Almanya, İtalya, Yunanistan, Fransa, Ukrayna, Romanya, Macaristan, İspanya, Polonya, Çekya, Slovenya ve İsveç’te olmak üzere 13 ülkede ofisi bulunuyor. Kapalı alanı 1.000.000 m²’nin üzerindeki dağıtım merkezinin yanı sıra Intermodal taşımacılığa fırsat veren haftalık 52 sefer yapan blok trenleri ve 7 bin 500 aracıyla da Ekol, Avrupa’nın önde gelen lojistik sağlayıcıları arasında yer alıyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Şey artıyor diye zam yapıyorlar..sonra zamlar o kadar fazla oluyor ki şey yetişemiyor o da tekrar yükseliyor..sonra şey yükseldi diye tekrar uçuk zamlar geliyor şey yine yetişemiyor..sonra sonra..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Kamu zamları genelde risk primi için iyidir, ama gelen para üretken yerlere gitmiyor, üretkenlik daha da azaldığı için risk primi iyice yükseliyor.
Borsada olmayan bir sürü orta ölçekli yabancı firma var. Basında vs çok haber olmuyor.
>>>>>>>>>>>
https://www.dunya.com/sirketler/scho...-haberi-659440
SCHOTT'tan Bolu'ya ikinci fabrika yatırımı
Almanya merkezli cam şirketi SCHOTT, Bolu’daki ikinci fabrikasını 12 milyon yatırımla devreye aldı. Şirket, yeni fabrika ile çalışan sayısını bine çıkaracak.
ISO500'e bakıyorum yabancı şirketlerden bazılarını yerli olarak girmişler.
Yurt içinde kurulan bir şirketin iştiraki olunca belki yerli olarak kabul ediyorlar.
Mutlu Akü yanancıya satılmıştı, sitesinde de öyle yazıyor.
2013 yılında enerji depolama ve otomotiv yedek parça alanında sektörünün lider firmalarından Metair Grup bünyesine katılan Mutlu Akü, bu hamlesi ile sektöründeki gücüne güç katmıştır.
![]()
Son düzenleme : ariston; 01-06-2022 saat: 01:38.
Sabah sabah gece gece zamcıklar ile uyandık. Doğalgaza %40 elektriğe %15 zam.
Yok be üstad
Totas ülkenin kara deliği oldu.
Evreninki uzak ama bizimkisi yakın.
Uzakları yakın ederiz.. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yer İmleri