Sayfa 416/1000 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,321 - 3,328 arası.

Konu: Vıop XLI

1. Bono/tahvil gelir mi gelmez mi bilmem.

Ama gelecekse en makul tarih 6 Haziran akşamı.

Bu Cuma enflasyon açıklanır. (Zirve yaptığı düşünülür. Çünkü sonrası yaz ayları, turizm gelirleri, gıdada bollaşma vs.)

Pazartesi de Kabine Toplantısı var.

Olursa o zaman bence.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Bono/tahvil gelir mi gelmez mi bilmem.

Ama gelecekse en makul tarih 6 Haziran akşamı.

Bu Cuma enflasyon açıklanır. (Zirve yaptığı düşünülür. Çünkü sonrası yaz ayları, turizm gelirleri, gıdada bollaşma vs.)

Pazartesi de Kabine Toplantısı var.

Olursa o zaman bence.
    Doğalgaza konutta %30, sanayide %40 zam geldi. Devamında 1 Temmuzda elektriğe %86-100 gibi bir zam bekleniyor. Rusya'ya petrol ambargosu derinleşiyor. Yani enerji giderleri düşmeyecek. Ben enflasyonda zirveyi henüz görmediğimizi düşünüyorum.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3. Günaydin arkadaşlar
    işin uzmanı olanlara sorumdur.
    aşağıda x100 haftalık resmi var
    bu resme göre
    fincan kulp olayı varmıdır

4. Buda günlük görsel

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Doğalgaza konutta %30, sanayide %40 zam geldi. Devamında 1 Temmuzda elektriğe %86-100 gibi bir zam bekleniyor. Rusya'ya petrol ambargosu derinleşiyor. Yani enerji giderleri düşmeyecek. Ben enflasyonda zirveyi henüz görmediğimizi düşünüyorum.
    Yok, kişisel kanaatim olarak söylemedim zaten. Öyle düşünülür demek istedim.

Bence de zirveyi görmedik. Ve her geçen ay ilerideki baz etkisi de azalıyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    siz de içmeyin şu mereti aç ve sefiller
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    siz de içmeyin şu mereti aç ve sefiller
    Zam yaptıkçe bu aç danalar elektriği gazı mazutu daha çok tüketiyor
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Zam yaptıkçe bu aç danalar elektriği gazı mazutu daha çok tüketiyor
    bence artık herkes arjantinli kafasına geldi. Cebindeki paranın yarın daha düşük değerde olacağını bilen herkes acımadan harcıyor. ne bulursa alıyor. üzerine bu faizlerle borçlanıyor. düşünsene kredi kartı faizi %30 larda ama enflasyon %150.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 416/1000 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •